Hoppa till sidans innehåll

På gång!


Hej Allihopa !

Vårterminen rullar på, omorganiseringen som gjordes inför höstterminen sätter sig och allt verkar rulla vidare bra. Vi har för tillfället två Ponnys till salu i stallet och hoppas kunna sälja en av dom för att kunna köpa in nytt material. Vet du någon som letar häst så kan du rekommender oss, dom två till Salu är Ekslätts Excellence och Ironhill Freaky Face.

I övrigt rullar det på bra, hästarna mår bra och personalen sliter med att få verksamheten att gå runt, vi söker ständigt efter vikarier så om du är intresserad av att jobba hos oss kan du maila ditt CV till This is a mailto link.

Tävlingsterminen har rullat igång och årets första tävling genomfördes med bravor med fantastisk mängd funktionärer, stort tack till alla er som var med och jobbade, är du intresserad av att vara med så hör av dig till nån av oss i tävlingssektionen, våra nummer finns under fliken föreningen och sedan förtroendevalda 2017.

Möjligheterna att rida privatlektioner har ökat iochmed omorganisationen, det finns ofta platser på fredagarna. Hör av dig till Linnea eller Liz för att boka tid.

 

har du frågor om ridningen eller vill börja ? maila oss på This is a mailto link eller ring mig på 0730235679, sms går naturligtvis också bra :)  

Ha en fin vecka allihopa ! 

Mvh 

Linnea 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi harvar i ridhuset och i tältet måndag, onsdag och fredag mellan 10.00-11.00. I mån av personal.

 

 

 

Mejl: This is a mailto link

Telefon till ridskolan

073-023 56 79

Uppdaterad: 2017-03-09 12:15
Skribent: Linnea Wiigh

Partner till FRK:

  Logga Region Värmland

GOTA_stand_cmyk_170pix

 

Loka Brunn

 

FRK på Visit Filipstad:

logo kommunen

Postadress:
Filipstads RK - Ridsport
Box 18
68221 Filipstad

Kontakt:
Tel: 0730235679, 073-023 56 79
E-post: This is a mailto link

Se all info