Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Dressyrallsvenskan divsion I avgjordes den 8 oktober hos Botkyrka Ridsällskap. Vallentuna Ridklubbs lag vann följt av Södertälje Ridklubb på andra plats. Totalt deltog 9 lag i serien.
 
Satsningen på unga ryttare fortsätter 2018 med samma upplägg som 2017  (här kan du läsa om 2017 års satsning) . Satsningen är öppen för dig som är mellan 13-20 år och tävlar häst eller ponny på lägst LB nivå i hoppning, dressyr eller fälttävlan. 
 
Årets VIP-dag för ridlärare och tränare den 1 december handlar om vikten att ta hänsyn till hästens exteriör när vi utbildar den. Ses vi i Friends Arena?
 
Erbjudande om fördjupningskurser för ridlärare som Hästsportens folkhögskola erbjuder i samarbete men Ridskolan Strömsholm i december. Kurserna vänder sig till Ridlärare på nivå SRL I eller högre.
 
Vid träff 7 var ryttarens dvs. idrottarens fysik i fokus. Anna-Karin Söderquist som unga ryttare träffat tidigare höll i passet som ägde rum på Hufvudsta Ridskola i Solna. Regn och rusk stoppade inte de entusiastiska deltagarna.
 
Först till kvarn! Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna bjuder in till Tränarforum Stockholm. Bosön den 17-18 november 2017
 
WE Uppland hälsar tävlande och arrangörer kring Mälardalen välkomna till Tävlingsträff inför 2018.
 
En ungdomsdag med fokus på hur vi är mot varandra i stallet.
 
Stockholms Läns Ridsportförbund söker arrangörer till 2018 års Distriktsmästerskap - DM i grenarna Dressyr, Hoppning, Fälttävlan, Körning, Paradressyr, Working Equitation - WE och Distansritt. Är din förening intresserad av att arrangera DM för...
 
Det behövs fler tävlingstillfällen i paradressyr! Att arrangera fler tävlingar behöver inte vara krångligt alls. - Vill inspirera arrangörer och därför har vi tagit fram en guide där vi samla tips och råd hur man gör och vad som krävs, säger Kerst...
 
Ekbackens Ryttarförening har beviljats investeringsstöd ur EUs landsbygdsprogram respektive från SISU Sörmlandsidrotten med sammanlagt 1.700.000SEK.
 
FRAMÅT MARSCH! Ridlärarrollen från dåtid till samtid med perspektiv på framtid.
 
Under hösten 2017 och våren 2018 kommer Stockholms Läns Ridsportförbund arrangera workshops för ungdomssektioner i Stockholms Län. Varje workshop har ett eget tema. Tanken är att man till varje workshop skickar en till två representatner ur...
 
Idag koras dressyrmästare i dressyr för häst och ponny.  Distriktsmästerskapet arrangeras på Runstens Gård av Huddinge Ridklubb Resultaten fylls på under dagen.
 
Idag koras dressyrmästare i dressyr för häst och ponny.  Distriktsmästerskapet arrangeras på Runstens Gård av Huddinge Ridklubb Resultaten fylls på under dagen.
 

Hjälmsättra Kusk & Ryttare

Postadress:
Föreningen Hjälmsättra Kusk & Ryttare - Ridsport
Hjälmsättra Gård 1
18491 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 08-54350260
E-post: This is a mailto link

Se all info