Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Yeah! Vi är så glada att kunna berätta att 2018 års Nordic TRI Camp kommer att äga rum i Jönköping, mellan den 2 och 7 juli. Anmälan till lägret öppnar den 2 mars.
 
Från 2012 har Stockholm varit en av värdstäderna i triathlons VM-serie. Nu tackar arrangörerna alla inblandade för sex fantastiska år som värdstad och lämnar över stafettpinnen till Bermuda. Motionstävlingen lever vidare och fortsätter att utvecklas.
 
Är du arrangör eller på väg att starta upp en tävling? Då är det just dig vill vi välkomna till till en rolig och maxad triathlonhelg. Boka in den 19-21 januari för lärorika dagar med fokus på arrangemang och tävlingar.
 
Joanna Soltysiak började med triathlon i samband med att hon flyttade från Polen till Lund för tre år sedan. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Tack vare hårt arbete och en stor dos passion blev hon i somras polsk mästare på medeldistans.
 
Playitas Resort är som gjort för triathlonträning. Här finns uppvärmd pool med olympiska mått och varierad cykling & löpning runt hörnet. Och allt som oftast sol. Kanske är det här du ska starta ditt 2018?
 
Vill du kombinera gymnasiestudier med en satsning på triathlon? Från hösten 2018 finns NIU i triathlon på tre orter: i Falun, Umeå och Malmö. Ansök senast 1 december!
 
Amanda Bohlin var snabbast av alla när Agadir ATU Triathlon African Cup avgjordes igår. Delvis tack vare ett fint samarbete med Mikaela Persson som slutade sjua.
 
​Duathlon-SM kommer även 2018 att avgöras bland blommande rapsfält. Tävlingen arrangeras lördag 12 maj i Allerum utanför Helsingborg.
 
I helgen genomfördes en utvecklingshelg för några av våra bästa ungdomar, juniorer, U23 och seniorer. Helgens fokus var simutveckling och är ett nytt samarbete med Aquafronts duktiga analytiker Nikola Lukic och Kevin Thorvaldsson.
 
Den 15-17 december bjuder vi in dig som är ungdom, junior eller senior till en maxad simlägerhelg i Malmö. Välkommen med din intresseanmälan senast 20 november. Antalet platser på lägret är begränsat.
 
Varför ska du som arrangör söka sanktion för din tävling? Det finns flera anledningar och här är fyra bra:
 
I september lanserade Svensk Antidoping, Riksidrottsförbundet, en ny tipstjänst. Här kan vem som helst som misstänker doping inom idrotten lämna information anonymt.
 

De körde trippla Ironman

(2017-10-16 09:59)
Tro det eller ej men så här i Ironmantider finns det faktiskt de som tar sig an ännu större utmaningar, i alla fall i distanser mätt. I somras deltog Kristian Kristiansen och Magnus Lindén i VM i ultratriathlon på på distansen Trippel Ironman.
 
Det var som väntat en extremt tuff utmaning som väntade deltagarna på Hawaii. För Patrik Nilsson gick det dock fenomenalt bra – han slutade 8:a efter ett väl genomfört race. För Åsa Lundström blev det en jobbigare resa och hon gick i mål som 17:e.
 
SVT:s Peter Jonsson är på plats på Hawaii och har pratat med våra svenskar stjärnor inför kraftprovet imorgon. Se klippet här:
 

Postadress:
Föreningen Norrköping Triathlon - Triathlon
C/o Bela Hack, Stafettgatan 37
60374 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info