Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Häng med Team Sweden!

(2018-04-20 16:51)
Intresserad av att tävla i blå-gult i sommarens mästerskap som Age Group är det hög tid att anmäla sig.
 
Lördagen den 12 maj är det läge för alla som vill ha ett formbesked på vad försäsongsträningen gett att bege sig till Allerum utanför Helsingborg.
 
Sverige har hittills saknat ett Xtri-lopp, men den 11 augusti kommer Swedeman Xtri se dagens ljus i Åretrakten. Bakom loppet står skotten Stuart McInnes som även är tävlingsledare för Celtman! och eventarrangören Lisa Långström från PepUp.
 
 
 
 
Nu anställs Emma Igelström som ansvarig för kommunikation och marknad på Svenska Triathlonförbundet, med målet att utveckla kommunikation, rekrytering och partnerskap.
 
I helgen startade Gabriel Sandör, Anderas Carlsson och Daniel Nöu i Quarteira ETU Triathlon European Cup. Läs sportchef Angela Fox´s referat från tävlingen.
 
Gabriel Sandör, Daniel Nöu och Andreas Carlsson befinner sig i Quarteira, Portugal för säsongsstart på Europacupen. Gabriel tävlar i seniorklassen och Daniel och Andreas i juniorklassen. Läs Gabriel och Andreas tankar inför tävlingen.
 

Årsmöte 2018

(2018-03-18 17:18)
 
Helgen den 27- 30 april kan du som senior, U23, junior och ungdom delta i en fullspäckad helg med både sim/löptest, grymträning, föreläsningar och screening 9+. Vi behöver din anmälan senast den 26 mars, begränsat antal platser så vänta inte.
 
Handlingarna till Svenska Triathlonförbundets årsmöte den 17 mars har idag mejlats ut till samtliga medlemsföreningar. Du kan också läsa dem här.
 
 
På söndag står Oskar Djärv och Ludwig Fleetwood på startlinjen för säsongens första World Cup start i Kapstaden. Killarna har varit på plats i Sydafrika på träningsläger i en månad. Läs deras ord om lägret och inför loppet här:
 
Imorgon fredag startar Åsa Lundström, Patrik Nilsson, Jesper Svensson och flera andra svenskar i Ironman 70.3 Dubai. Det här är Åsas tankar inför loppet.
 

Postadress:
Föreningen Norrköping Triathlon - Triathlon
C/o Bela Hack, Stafettgatan 37
60374 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@norrkopingtriathlon.se

Se all info