Hoppa till sidans innehåll

Föreningen Röstånga Gymnastern - Gymnastik
 

Träna gymnastik

Sydtruppen Yngre och Äldre

Länk till Sydtruppen Yngre och Äldre är:https://docs.google.com/spreadsheets/d/15KVpA-mnWvLLF9jrrV99rRzjVXKJ0jAjn_5RoKbW9DI/edit?usp=sharing  

 

Under denna flik hittar ni information om grupper, tider, kontakt och om att komma som ny gymnast/föräldrar till Röstångagymnasterna! 

 

INNAN DU BÖRJAR TRÄNA måste du anmäla intresse via Sportadmin. Anmäl dig här Skriv i om det är gymnastik eller parkour du vill träna, eller kanske både och. Anmälningsblanketten skickas sedan till föreningen där anmälan hanteras.

Info till gymnaster och föräldrar

Terminsstart HT 2016

Då var det dags att dra igång höstterminen 2016. Nedan ser ni när terminen börjar för grupperna i Kågeröd. För att se varje grupps träningstider går ni in på fliken Träna gymnastik  -> Våra grupper.

Elit: onsdagen den 3 augusti intagningsstopp 7/9)

Fortsättning: söndagen den 7 augusti (intagningsstopp 7/9)

Pojkar: onsdagen den 17 augusti

Bas: tisdagen den 30 augusti (intagningsstopp)

Minisar: måndagen den 29 augusti (intagningsstopp, ställ er i kö så tar vi in i mån av plats)

Parkour: söndagen den 21 augusti

Är du ny och intresserad av börja i Röstångagymnasterna går du in under fliken Träna gymnastik och anmäler ditt intresse, därefter får du svar om plats. 

Nyheter

SYDTRUPPEN YNGRE OCH ÄLDRE

Länk till resultat för Sydtruppen Yngre och Äldre är: https://docs.google.com/spreadsheets/d/15KVpA-mnWvLLF9jrrV99rRzjVXKJ0jAjn_5RoKbW9DI/edit?usp=sharing 

 

Röstångagymnasterna på Instagram

Följ oss på Instagram under namnet rostangagymnasterna! Om ni som förälder inte vill att ert barn ska vara med på bilder eller filmer på detta Instagramkonto (som är offentligt) måste ni informera en tränare om detta. 

 

Röstångagymnasternas Facebook-grupp

På Facebook har Röstångagymnasterna en sluten grupp där info från oss ledare också läggs ut. Det gör det även enkelt för er gymnaster och föräldrar att snabbt meddela om ni fått förhinder till en träning. Sök på Röstångagymnasterna på Facebook.

Tävlingsinfo och resultat

Under denna flik hittar ni information och datum för terminens tävlingar.

Postadress:
Föreningen Röstångagymnasterna - Gymnastik
Pernilla Malm, Östra vallgatan 4
26832 Svalöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info