Hoppa till sidans innehåll

Föreningen Röstånga Gymnastern - Gymnastik
 

Träna gymnastik

Under denna flik hittar ni information om grupper, tider, kontakt och om att komma som ny gymnast/föräldrar till Röstångagymnasterna! 

 

INNAN DU BÖRJAR TRÄNA måste du anmäla intresse via Sportadmin. Anmäl dig här Skriv i om det är gymnastik eller parkour du vill träna, eller kanske både och. Anmälningsblanketten skickas sedan till föreningen där anmälan hanteras.

Info till gymnaster och föräldrar

Terminsstart VT 2016

Välkomna till en ny termin med Röstångagymnasterna!

Följande datum är det terminsstart för de olika grupperna:

10 januari - Elit, fortsättning. Intagningsstopp den 10 februari.

10 januar - Pojkar

10 januari - Parkour

12 januari - Bas. Det har kommit många nya till Basgruppen vilket ör superkul! Dock betyder det att där för närvarande är intagningsstopp. Det går bra att fortfarande göra en anmälan så tar vi in nya efter ett kösystem. 

18 januari - Minisar

 

För att se träningstider för respektive grupp gå in på Träna gymnastik -> Våra grupper. Om du är ny och vill testa gymnastik hos oss så gå in på Träna gymnastik -> Ny gymnast. Där hittar du instruktioner för hur du gör för att bli medlem.

Nyheter

Röstångagymnasterna på Instagram

Följ oss på Instagram under namnet rostangagymnasterna! Om ni som förälder inte vill att ert barn ska vara med på bilder eller filmer på detta Instagramkonto (som är offentligt) måste ni informera en tränare om detta. 

 

Röstångagymnasternas Facebook-grupp

På Facebook har Röstångagymnasterna en sluten grupp där info från oss ledare också läggs ut. Det gör det även enkelt för er gymnaster och föräldrar att snabbt meddela om ni fått förhinder till en träning. Sök på Röstångagymnasterna på Facebook.

Tävlingsinfo och resultat

Under denna flik hittar ni information och datum för terminens tävlingar.

Postadress:
Föreningen Röstångagymnasterna - Gymnastik
Pernilla Malm, Östra vallgatan 4
26832 Svalöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info