Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


Nu är du snart medlem i Triathlon Väst!

Medlemsskapet löper över kalenderåret. 

Avgifter för 2018
Pojk/flick (-14år) 250kr
Ungdom och junior (15år-19år) 350kr
Vuxen (20år-) 700kr
Familj (2vuxna + barn) 1400kr

Helt ny medlem som går med fr.o.m. 1 oktober kan betala halv medlemsavgift för resterande del av innevarande år samt full avgift för nästa år (d.v.s. 1,5 medlemsavgift i normalfallet).

 

För att bli medlem registrerar du dina uppgifter här nedan. När du skickat in din ansökan går ett mail till administratör som kommer godkänna din ansökan samt skicka ut faktura på medlemsavgiften.

Om ni vill ha familjemedlemsskap, registrera samtliga familjemedlemmar här på idrottonline samt skicka ett mail till This is a mailto link med samtliga namn. Kassören skapar därefter ett familjemedlemsskap i idrottonline. 

Lägg gärna till This is a mailto link i dina mailkontakter eftersom vi har märkt att mail med fakturor ibland hamnar i skräpposten. 

 

Notera att du genom att gå med i föreningen godkänner att ditt namn och födelsedatum kan delas med våra samarbetspartners. Inga övriga uppgifter såsom email eller personnummer delas.

 

 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Triathlon Väst - Triathlon
Anna Sohlberg, Åbogårdsgatan 7d
41875 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info