Hoppa till sidans innehåll

Nya orienteringskläder inför vårsäsongen!

2018-03-02 17:26
  • Uppdaterad: 2018-03-14 21:29

Under vintern har alla som velat fått vara med att ta fram ny design på vår tävlingströja, tights och linnen. Under ledning av Pernilla Eriksson togs ett förslag fram som styrelsen har godkänt. Se  imfor,ation nedan om hur du beställer.

Webshop för vårens beställningar av orienteringskläder är nu öppen tom 18 mars med förväntad leverans v 17.

Modeller och storlekar finns att prova hos familjen Silver Tegelmästarvägen 6, 026-18449 eller 070-2704170.

OBS! ... De knäkorta ol-byxorna ska vara i GOK-design (uppdateras i webshopen senast måndag). Tightsen är framtagna för löpning och Trimtex godkänner inte några reklamationer pga användning vid orientering.Vi har dock kollat med andra ol-klubbar som säger att de funkar bra. Passa på att beställa linnen, kommer inte att komma igen senare under året. Planer finns att även designa om överdragskläderna under året. Kommer ev för beställning till O-ringen.

Så här loggar du in: Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/gaevle-ok/ Trimtex rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden:   gavleok2018     och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Skribent: Pernilla Eriksson
Epost: Adressen Gömd


Senast i kartarkivet:


GOK:s Samarbetspartners

elproj
ullmax-webb
borgs-webb
gavlebingo1
sponsorhuset
Trimtex

grasroten

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info