Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Angående lottningarna

(2016-10-25 11:00)
Här kommer en kort rapport om arbetet med lottningen av A- & B-ungdomsklassens Steg 2.
 

Nominera Årets Peppare

(2016-10-24 13:53)
Nu kan du nominera Årets Peppare i GEN-PEP:s instiftade pris för att belöna en person eller organisation som på ett inkluderande och tillgängligt sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig.
 
Vår utbildnings- och föreningsutvecklingskonsulent Christian skall vara pappaledig från april 2017 till januari 2018 och vi söker därför en vikarie, för anställning på heltid (100 %) från feb 17 (eller efter överenskommelse) – till jan 18 vid vårt...
 
I dag släpptes biljetterna till Sveriges EM-genrep mot Frankrike. Matchen spelas i Estrad Alingsås onsdagen den 30 november klockan 18.30. Biljetterna säljs på handboll.ebiljett.se.
 
Sista helgen av Steg 1 är nu spelad och då var det dags för Flickor B att kliva in i Ungdoms-SM. Här publiceras de lag som tog sig vidare direkt till Steg 3.
 
IK Sävehof bjöd in till första CL-matchen i Partille Arena men gav samtidigt generöst spelrum åt Team Esbjergs nyckelspelare. Det ettriga försvarsspelet saknades från start och glöden var glömd när hemmalaget hamnade på efterkälken, förlust 20-25...
 
Vid triumfen över Larvik nådde hon upp till 200 CL-mål. Klubbikonen Ida Odén har i högsta grad varit närvarande på resan som gjort IK Sävehof allt bättre internationellt. "Det är små steg och vi närmar oss hela tiden. För inte så många år sedan va...
 
H65 Höör krigar strax bakom de allra bästa och Cassandra Tollbring drar ett tungt lass på nio meter. Med andra ord är sig mycket likt, även om Skånelaget nu vill ta nästa sportsliga steg. "Vi vill ju utmana de bästa och då kan vi börja med att slå...
 
För en dryg månad sedan presenterades Kristján Andrésson som ny förbundskapten för det svenska herrlandslaget i handboll. Nu är det klart med hans assisterande – Martin Boquist, till vardags tränare för Ricoh HK i Handbollsligan.
 
4–18 december avgörs EM i handboll i Sverige med Stockholm, Kristianstad, Malmö, Helsingborg och Göteborg som spelorter. Förbundskaptenen Henrik Signell har nu presenterat sin bruttotrupp, varifrån de slutgiltiga 16 EM-spelarna senare kommer att...
 

Nu startar Lilla EM

(2016-10-20 08:11)
I samband med EM avgörs också Lilla EM - ett mästerskap för samtliga grundskolor i Kristianstads kommun. – Intresset är enormt, säger Annika Löfgren, rektor Fjälkinge F-3 och Kiaby skola.
 
IFK Bankeryd bara växer. Med hjälp av duktiga ledare och engagerade föräldrar har vi vuxit till att bli en av de absolut största föreningarna i vårt distrikt, säger ordförande Patrik Pettersson.
 
HK Aranäs vill ligga i framkant när det gäller att påverka klimatet i hallarna. Färre och färre vill döma handboll, mycket är på grund av föräldrar som står på sidan av plan och har synpunkter. Vi vill göra allt för att förebygga detta.
 
Svensk handboll har beslutat att ta bort straffläggningen som ett utslagningsmoment vid kvalspel och slutspel på seniorsidan och ersätta med Shoot Out.
 
Nu är lottningen klar för Steg 2 i Juniorklasserna.
 

Sponsorer

TeamSportia 

 

ICA Maxi

 

Bostaden

 

Sammarbetspartner

 

 

IKSU

Filtrera nyheter

Postadress:
Gimonäs Umeå IF - Handboll
GUIF, IKSU Sport, Box 7092
90703 Umeå

Besöksadress:
IKSU, Sport
90703 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-17 08 77
E-post: This is a mailto link

Se all info