Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nästa tisdag samlas det svenska U16-landslaget på flicksidan för första gången. Förbundskaptenen Niklas Harris har tagit ut 16 spelare som bland annat ska möta Danmark två gånger om.
 
Nu är första USM-helgen färdigspelad och här presenterar vi de lag som tagit sig vidare direkt till Steg 3 i Dam- och Herrjuniorklasserna.
 

Webbsändingar

(2016-09-24 09:00)
Under senaste säsongen så var det flera arrangörer som webbsände sina arrangemang. Här finner ni de som sänder under Steg 1.
 
Den regerande skyttedrottningen är kvar, är om möjligt en ännu större nyckel i det gulsvarta nybygget 2016/17. Så, vad är grejen? Anna Bardis har mycket att stå i varje år med Team Eslövs IK. Jag tar mycket ansvar och gör en del mål. Mitt personli...
 
En felaktighet har uppmärksammats i vårt tävlingsreglemente där det framgått att juniorklasserna ska spela 2 x 30 min, detta är felaktigt och juniorerna ska spela 2 x 25 min.
 
Nu har ni som förening/förbund eller annan organisation chansen att få vara med och arrangera 2017 års SM i beachhandboll.
 
Den 3 november tar de svenska herrarna emot Montenegro i EM-kvalet i Sparbanken Skåne Arena i Lund. I dag släpptes biljetterna till matchen, som blir Kristján Andréssons första som förbundskapten.
 

USM Steg 1

(2016-09-22 09:10)
Helgen den 24-25/9 så drar Ungdoms-SM 2016/2017 igång och traditionsenligt så startar turneringen med att de båda juniorklasserna går in i Steg 1.
 

Premiär för SHEplay.se

(2016-09-21 10:25)
Nu tar SHE nästa steg i att utöka bevakningen av svensk damhandboll. Säsongen 2016/17 kommer cirka 110 matcher från SHE (alla som inte tv-sänds) att sändas på webben.
 
För första gången sedan 1988 har Norrland ett lag i damernas högsta serie. I kväll tar Boden Handboll emot Skövde HF i en fullsatt hemmahall och en den som ser fram emot premiären kanske mest av alla är högernian Carin Bergdahl. Tre gånger har hon...
 

Spelschema - SverigeCupen

(2016-09-20 14:16)
Nu är spelschemat för SverigeCupen 2016 fastställt och ni finner det och annan information på turneringens egna sida.
 
Den 4 oktober samlas damlandslaget igen för första gången sedan OS och enda gången innan EM-truppen ska tas ut. Förbundskaptenen Henrik Signell ger två debutanter chansen: Olivia Mellegård och Emma Ekenman-Fernis, båda från IK Sävehof.
 
Det är färdigspelat i kvalet till EHF-cupen för Skuru IK och LUGI HF. Båda lagen föll i den andra matchen i den första kvalrundan och föll också sammanlagt.
 
Tidigare i veckan presenterades Kristján Andrésson som ny förbundskapten för det svenska herrlandslaget i handboll. Nu står det klart att de svenska fansen får se honom och hans nya landslag spela två landskamper mot Norge som förberedelse inför V...
 
Jamina Roberts har bokstavligen flyttat hem och på förhand kan comebacken inte bli mer storslagen. På lördag väntar seriepremiär och invigning av Sveriges modernaste arena inför 4 000 åskådare. "Jag kommer att titta extra efter mina föräldrar och...
 

Sponsorer

TeamSportia 

 

ICA Maxi

 

Bostaden

 

Sammarbetspartner

 

 

IKSU

Filtrera nyheter

Postadress:
Gimonäs Umeå IF - Handboll
GUIF, IKSU Sport, Box 7092
90703 Umeå

Besöksadress:
IKSU, Sport
90703 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-17 08 77
E-post: This is a mailto link

Se all info