Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 april 2017 21:58 av GIK

Bra jobb

Kul att se att arbetet med laget och planeringen inför kommande säsong pågår med full fart.

6 april 2017 15:39 av Michael Nilsson

Vila i frid!

Oerhört tråkiga nyheter angående Martin! En riktig krigare både på och utanför isen! 
Tankarna går till Martin och hans familj.
Vila i frid.

/ Michael Nilsson och Lerums BK

24 mars 2017 20:56 av Eje Algyson

Avslutning

Så var det slut på denna säsong vi hade samling uppe i cafeterian mycket trevligt en väldigt god landgång det delades ut utmärkelser till spelare och lite snack om denna goa säsong vi gjort o tack får den goa landgången samt tack Hans Göran Bertil för en trevlig kväll häl supporten Eje

23 mars 2017 17:00 av borken senior

Bra genomfört säsong!

Stort tack till alla killar, lagledning, trotjänarna i sekretariatet och alla trogna supporters för en rolig och bra genomfört säsong! Men inte minst ett stort och ödmjukt tack till HG för hans outtröttliga arbete och slit för sitt älskade GIK! En eloge till HG´s fru som ställer upp VARJE hemmamatch och ser till att vi besökare får gott kaffe med tilltugg! Tack även till Mikael Ek´s grabb Tobbe som avslutade säsongen med hattrick. Äntligen lyssnade han på farsan!:)

23 mars 2017 09:04 av GIK

Tack

Stort tack för en rolig och bra säsong, nu är alla spelare, ledare och övriga involverade i GIK värda vila och en härlig vår och sommar.

22 mars 2017 21:44 av Eje Algyson

Hocky

Jag vill tacka hela laget matrisarna tränarna för en jättebra säsong det är alltid trevligt att komma ner o se Gik spela jag är nöjd det är en väldigt god stämning i Gik kamratskapet är toppen tack!!! Supporten Eje

20 mars 2017 11:09 av Eje Algyson

Hocky

Jag säger en sak gik är bra killarna tog 1poäng nu gäller det Mölndal tar gik 3 poäng så får vi vara nöjda jag säger det igen Gik har gjort en fantastisk bra säsong tycker supporten Eje

20 mars 2017 07:27 av GIK

Svårt

Ibland är det svårt att få in pucken trots bra spel och mängder av chanser, så var det igår. Nya försök i säsongens sista match nu på onsdag.

20 mars 2017 01:34 av borken senior

En "lille en"

"And one point goes to....Göteborgs IK!!"
Det bidde bara en tumme mot ö-bona, som verkar vara svårspelade för våra krigare. Men ny match och nya friska poäng ligger i potten hemma på onsdag mot ett Mölndal som knappast har nåt mer att kämpa för. Eller?

19 mars 2017 01:41 av borken senior

Fredagsmys igen!

Fredagskväll med vinst för våra grabbar på hemmaplan och som firas med skaldjur och tillhörande vin. Kan det bli bättre? Knappast. Nu är serien öppen, och se nu bara till att fylla nätet till fiskarpöjkarna på Rönnäng med hårda puckar på söndag! Full fart nu- Heja GIK!

 

 IdrottensBingo_GIK

 

 

 

stod

Vi samarbetar med 

Sisu_farg_30x15cm

Postadress:
Göteborgs IK - Ishockey
Göteborgs IK, Box 47058
40257 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46705759393
E-post: This is a mailto link

Se all info