Hoppa till sidans innehåll

GKKs Integritetspolicy

2018-05-24 08:31
Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med den nya dataskydds- förordningen, GDPR.
  • Uppdaterad: 2018-05-28 08:56

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

Skribent: GKKsi
Epost: Adressen Gömd

Vill ditt barn lära sig åka skridskor?  
  

Ladda ner vår folder om skridskoskolan och fortsättningsgrupper.
  
  FÖR MER INFO OCH ANMÄLAN: 
  http://idrottonline.se/GoteborgsKK-Konstakning/Skridskoskolan/skridskoskolanvarterminen2018

 

För frågor – maila 

This is a mailto link

Postadress:
Göteborgs KK - Konståkning
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Besöksadress:
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-821670
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sponsorer och samarbetspartners:

Idrottens Bingo

logo

MP skating ger GKK's medlemmar 15% rabatt på skridskor

Sjömagasinet

 

 

Torslanda Tidningen signatur

 

 

 

 

 

 

Vill Du eller Ditt företag vara med och sponsra klubben? Allt är välkommet, stort som smått. Kontakta oss på This is a mailto link