Hoppa till sidans innehåll

Engagemang och uppgifter som krävs av föräldrar i Göteborgs Konståkningsklubb Singel


Styrelsen jobbar på att organisera och strukturera arbetet i föreningen där föräldraengagemanget utgör en stor insats. Göteborgs konståkningsklubb singel är som alla vet en ideell förening och för att få verksamheten att fungera måste föräldrar bli mer involverade. Vi har sammanställt olika arbetsgrupper såsom cafégrupp, tävlingsgrupp, försäljningsgrupp, marknadsgrupp, "materialgrupp", informationsgrupp, lotterigrupp. Kanske finns det speciella kunskaper bland er föräldrar att bidra med? Vi hoppas och tror att detta kommer att fungera om alla hjälps åt. Vet du med dig redan nu vilken grupp du vill tillhöra eller har egna idéer om arbetsgrupper/arbetssätt så hör gärna av dig till This is a mailto link. Beskrivning för varje grupp kommer inom kort presenteras på denna sidan.

Klubben arrangerar även ett par tävlingar under säsongen. För att få tävlingen att fungera måste alla hjälpa till. Inför varje tävling skickas information ut med arbetsuppgifter och man kan anmäla sig till ett arbetspass. Först till kvarn och har man inte valt ett pass blir man tilldelad. Det är sedan upp till var och en att byta om tid och plats inte fungerar.

För alla grupper tillkommer försäljning under säsongen. Mer information kommer i början av säsongen om försäljningsvaror och försäljningsveckor. De som inte har möjlighet att sälja kan välja att få en faktura på försäljningsbeloppet.  

För allas välmående, trivsel och säkerhet behöver även alla träningsgrupperna ha en eller helst två isvakter per ispassIsvaktens uppgift är att spela musik enligt tränarnas anvisningar och att hjälpa åkarna vid behov. 

  

Uppdaterad: 24 AUG 2017 11:02
Skribent: GKK si

Sponsorer och samarbetspartners:

Idrottens Bingo

logo

 MP skating ger GKKs medlemmar 15% rabatt på skridskor.

 

Ishuset ger GKKs medlemmar 15% rabatt på skridskor och skenor.

 

Åkes Städ_Logga2

 

Sjömagasinet

 

 Torslanda Tidningen signatur

 

 

    

 

Vill Du eller Ditt företag vara med och sponsra klubben? Allt är av intresse i både stort och smått. Kontakta oss på This is a mailto link

 

Postadress:
Göteborgs KK - Konståkning
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Besöksadress:
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-821670
E-post: This is a mailto link

Se all info