Hoppa till sidans innehåll

Försäljning


Föreningen har försäljning som en separat del för att säsongsavgifterna inte ska vara högre än nödvändigt. Några vill gärna sälja varor, andra kanske inte hinner eller kan. Varje åkare i respektive grupp säljer varor för en i förväg bestämd procent av gruppens säsongsavgift alt. betalar in summan till klubben via faktura.

Säsongen 2017/2018 kommer vi att sälja kaffe på våren och julvaror (saffran, ljus, julkalender, amaryllis och pepparkakor) på hösten/vintern. Vi kompletterar julförsäljningen med New Body även i år.

De som ingår i försäljningsgruppen är: Anna Henricsson, Ann-Sofie Wernersson, Mathias Johansson, Birgitta Kälebo Johansson.

Mailadress: This is a mailto link


 

Julförsäljning 2017

Nu är det dags att blicka fram mot jul och som tradition i klubben så har vi sålt populära förbrukningsartiklar som hör julen till: ljus, saffran, cederpepparkakor, amaryllis och Bingolottos julkalender.

Parallellt med julvarorna har vi även i år startat en New Body försäljning (se info nedan) om man hellre vill sälja dom produkterna alternativt komplettera. Man kan alltså sälja både julvaror och New Body och räkna ihop vinsten för samtliga varor.  

Man kan som vanligt välja att inte sälja alls och istället få en faktura på hela nettobeloppet. Varje grupp ska sälja för minst 10% av säsongsavgiften.

All information om julförsäljningen finns i denna pdf-filen. Det finns också en pdf som ni kan skicka ut eller skriva ut och använda som försäjningshjälp. Senast den 5 november vill vi ha er beställning/svar på julvarorna. Vi vill även ha svar om ni väljer att ej sälja utan tar faktura.

New Body hösten 2017

Det är den lila katalogen som vi säljer från och katalogerna delas ut i samband med träningen under vecka 41. Men man kan redan nu registrera sig på webbshopen som dessutom erbjuder ett större sortiment än katalogen. Bjud in kunder till din webshop genom att gå till ”dela webbshop” och dela på facebook, messenger eller via mail. https://www.newbody.se/reg/BWNDC

Startdatum DIREKT.
Sista dag att slutföra beställningen på newbody.se är 10 november
Leverans - Datum för utlämning meddelas senare. 

Varje paket kostar 150 kr. 

Vi räknar ihop den totala försäljningen av julvaror samt New Body och skickar faktura på hela försäljningsbeloppet. Ni redovisar alltså inte några kontanter eller gör överföringar till klubben utan betalar fakturan som skickas med förfallodatum 31 december.


 

Uppdaterad: 10 OKT 2017 11:13
Skribent: GKKsi

Sponsorer och samarbetspartners:

Idrottens Bingo

logo

 MP skating ger GKKs medlemmar 15% rabatt på skridskor.

 

Ishuset ger GKKs medlemmar 15% rabatt på skridskor och skenor.

 

Åkes Städ_Logga2

 

Sjömagasinet

 

 Torslanda Tidningen signatur

 

 

    

 

Vill Du eller Ditt företag vara med och sponsra klubben? Allt är av intresse i både stort och smått. Kontakta oss på This is a mailto link

 

Postadress:
Göteborgs KK - Konståkning
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Besöksadress:
Kansli Frölundaborgs isstadion, Mikael Ljungbergs Väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-821670
E-post: This is a mailto link

Se all info