Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot seriefavoriterna

2017-06-10 17:38
Skattkärr vann, 4-2
  • Uppdaterad: 2017-06-10 20:55

Grums frångick inte ovanan att spela bra i halvla matcher, så det blev ingen poäng på konstgräset i Skattkärr. Hemmalaget vann med 4-2 (2-0).

Första halvlek gick till Skattkärr, målmässigt och spelmässigt. Grums kom med ett något stukat självförtroende efter att ha gett bort två matcher och Skattkärr kunde diktera villkoren. Det var ett svagt passningsspel från Grums sida, vilket hänger ihop med dålig rörlighet och när man anföll var det enbart med tvåmannaanfallet. Trebackslinjen var i praktiken en fembackslinje och man kom inte åt hemmalaget.

I andra halvlerk flyttade Grums fram positionerna, passningarna hittade rätt adress och man tryckte tillbaka Skattkärr med en plötsligt infunnen optimism. Snabb reducering och sedan var det ett skakat hemmalag som kunde stå emot, och faktiskt dryga ut ledningen till 4-1. De tvåmål Skattkärr gjorde i första halvlek var väntade och fullt förtjänta, trean och fyran kom helt ologiskt i en period då det var mycket Grums. Reducering till 2-4 gav hopp och det ver ytterst nära ytterligare grumsmål.

Sammanfattningsvis vinner Skattkärr på sitt övertag i första halvlek. Grums visade i andra att man utan problem stör de bästa lagen, men då gäller det att göra hela matcher i fortsättningen. När Grums verkligen satsade framåt kom spelet, det försiktiga agerandet i första ger inga poäng.

Grums första mål gjordes av Oscar Aronsson, framflyttad till forward i andra på en fin passning från Pablo Munos, nedflyttad till mittfältet i andra. Andra målen gjorde inhopparen Anton Widström, sedan Pablo ånyo hittat Oscar i djupet.

Skadade Erik Åsberg gav plats för Jesper Björk i målet, och 16-åringen kom ifrån sin seriedebut med heder.

Laget: Jesper Björk - Simon Widström, Marcus Elfström, Farshad Rezai - Oscar Aronsson, Hakim Safari, Niklas Andersson, Andreas Ragnarsson, Ghait Chick Alchabab - Pablo Munos, Ismala Sambou (ut 70) - Anton Widström (in 70), Merivan Waysi, Olle Rattfeldt.

Skribent: Jan Andersson
Epost: Adressen Gömd
Grums IK FK - Skandiamäklarfemman (div 5 östra herrar)
Gamla Vägen 85
664 34 Grums
Telefon: 055513427
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Grums IK FK - Fotboll
Gamla Vägen 85
66434 Grums

Kontakt:
Tel: 055513427
E-post: This is a mailto link

Se all info