Hoppa till sidans innehåll

Övriga aktiviteter


Gustavsgårdens hoppclearround söndag den 21 maj

Varje termin arrangerer Gustavsgårdens Ponnyklubb en hoppclearround. Elerverna får prova på hur det är att tävla i hoppning. Dessa tillställningar är mycket populära bland eleverna. Efter en "clearround" belönas man med en rosett! Föräldrar, släkt och vänner är välkomna att heja på! Fika serveras

  hopp

Häst- & Stallkurs, lördag den 21 jan samt lördag den 28 jan, kl 14.30-16.00

Några gånger per år arrangeras en Häst & Stallkurs för våra elever och föräldrar. Du kanske är lite rädd, osäker eller bara vill friska upp dina kunskaper om hästen. Vi lär oss hästens beteende i stall och manegen, lär oss hur vi går in till hästen, lär oss sadla, tränsa och justera stigläder till våra barn och hur vi leder hästen. Allt för att du och ditt barn ska känna er trygga och säkra i hantering med hästen.
Samtidigt, fast med en annan ledare, har vi en kurs för våra barn. Barnen får lära sig borsta, kratsa hovar, sadla, tränsa, leda och lära sig hur en häst ”tänker” och reagerar. Allt för att barnen skall känna sig tryggare med sin hästKursen tar ca 1,5 timmar och ni bjuds på en liten fika (kaffe/saft och kaka).
Föräldrarkurs: pris 100 kr
Barnkurs:  pris 50 kr
Anmälan görs till This is a mailto link och avgiften betalas till b-g 795-2781, kontant på plats eller via swisch. 

castanya l o l


Ridläger

Populära ridläger arrangeras under jul, påsk- och sommarlovet. Mer information under fliken "Ridläger".

uteritt sommar


Programridning i dressyr (hösten 2017)

Varje år arrangerar Gustavsgårdens Ponnyklubb en programridning. Eleverna får prova på hur det är att tävla i dressyr. Dessa tillställningar är mycket populära bland eleverna. Efter genomförd ritt belönas man med en rosett!

Föräldrar, släkt och vänner är välkomna att heja på! Fika serveras.

dinobildspel

Uppdaterad: 2017-04-18 10:03
Skribent: Åsa Bergqvist

Postadress:
Gustavsgårdens PK - Ridsport
Lerbergsvägen 76
43496 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0707-533543
E-post: This is a mailto link

Se all info