Hoppa till sidans innehåll

Våra hästar


 

asterix

Asterix

Jag är en brun, vacker C-ponny valack. Kvick i benen, mjuk i munnen och känslig för små hjälper, därför trivs jag bäst med en lugn och mjuk ryttare. Blir jag rätt riden kan jag gå jättesnyggt i dressyren. Att hoppa och att galoppera på ängen älskar jag! Mot hindrerna har jag mycket sug eftersom jag tycker att det är så himla kul med hoppning.
Jag får ofta höra att jag är både söt och stilig, jag har en vacker sida förstår ni!
I min box kan jag se lite arg ut, det är bara för att jag tycker så mycket om min box och maten som ofta finns där. Mitt stall och min box är mitt hem, och i mitt hem vill jag ha lugn och ro.
dino

Dino

Alla älskar Dino! Han är ett riktigt charmtroll med glimten i ögat! Alltid vaken och med på allt vad som händer omkring honom. Dino älskar att stå i centrum och är en B-ponny med härlig framåtbjudning. 


fanny

Fanny

Fanny är en cool dam, lugn och trygg att handskas med samt att rida. Hon har ett häftigt utseénde, mörkbrun och kraftig. Fanny tar gärna täten på lektionerna!


 

tingeling

Tingeling

Tingeling är ett sockersött litet B-ponny sto med trevlig framåtbjudning. Hon är pigg och alert att rida men tycker om lugn och ro i stallet och vill därför vara ifred i boxen. Tingeling är svartskäck, vilket innebär att hon är svart- och vitfläckig. 


Yamaha

Yamaha

Yamaha är en söt, mörkbrun valack. Han är lugn och kan mycket. Fram för allt älskar han att hoppa, då tänder han till!  


nancy

Nancy

Jag är ett sto född 1997. En paint-rödskimmel på 138,9 cm i mankhöjd, alltså kategori C. 
Jag har bott på Gustavsgården sedan maj 2012 och trivs utmärkt! Innan jag flyttade hit bodde jag på Spekeröds Ridklubb, vilket jag har gjort i nästan hela mitt liv.
Jag är en ovanlig korsning, min pappa Ma Limited Dreams är en Quarter och min mamma Ninja II är en Welsh Mountain. Inte nog med att jag är en ovanlig korsning –jag är också ovanligt fräck! Mycket lik min pappa i teckning och ser ut precis som en indianhäst med hatt, läppstift, sköld och mycket prickar både här och var. Dessutom är jag glosögd, vilket betyder att jag har ett blått och ett brunt öga. Fräckt va?
Jag är väldigt lydig att rida för de små liksom de stora. Jag har inte alltid arbetat som ridskolehäst, utan har också haft karriär som tävlingsponny. Då var jag naturligtvis bäst och har startat upp till LA dressyr och lite hoppning. Ni skulle bara veta hur många rosetter jag har plockat i mina da’r!

 


 

lisen

Lisen

Jag heter Lisen och är ett litet D-ponny sto. Jag är väldigt välutbildad och har tävlat mycket i mina dagar, det älskar jag att göra! Jag har tävlat upp till LA dressyr och har varit med i division I dressyr och tävlat lite i hoppning. Jag har hög arbetsmoral och älskar att jobba, jag är alltid pigg och glad att rida!


princess

Perfection

Princess är vad jag kallas för och jag är ett brunt C-ponny sto. Jag är en väldigt söt och pigg liten dam som tycker om att jobba och går mest med i de svårare grupperna. Precis som Nancy, Lisen och Prinsen så bodde jag tidigare på Spekeröd ridklubb. Jag är mamma till Prinsen.prinsen
Perfections Magic

Det är jag som är Princess avkomma, jag kallas för Prinsen och är född 2004. Jag har en häftig gulbrun färg. Jag har väldigt fina gångarter och tycker, liksom alla andra med mig, att jag är väldigt snygg! 


zingo

Zingo

Zingo heter jag och jag är ett snällt B-ponnyruss. Jag flyttade in på stall Gustavsgården i slutet av sommaren 2013 och trivs jättebra här! Jag är lugn och trygg att rida och älskar att få uppmärksamhet av alla barn och vuxna!