Hoppa till sidans innehåll

Våra instruktörer


Elin Jadefeldt

Ansvarig ridlärare onsdag till fredag. 

Elin bor på Gustavsgården och tävlar framgångsrikt i Medelsvår B dressyr med siktet inställt på att inom en snar framtid debutera FEI Prix S:t Georges. Elin har genomgått ungdomsledarutbildning via Svenska Ridsportförbundet och har jobbat som ridlärare på Gustavsgården sedan år 2013.


Mathilda Svennung

Ansvarig ridärare på tisdag och lördag.

Mathilda kommer från Göteborg och började rida som sjuåring på Göteborgs FRK. Hon har haft två egna ponnyer och tävlat i dressyr på nationell nivå. Mahtilda är examinerad hästskötare och har jobbat hos Stefan Jansson och Christel Oscarsson. Mathilda utbildar sig via Svenska Ridsportförbundet till Ridledare.


Lina Karlsson

Ansvarig ridlärare måndag.

Lina är från Umeå och har ägnat mycket tid till utbildning av unghästar. Hon har även tävlat i hoppning och är legitimerad djursjukskötare samt legitimerad sjukgymnast som jobbar med sjukgymnastik på djur. Linas hästar Orion och Athena står uppstallade på Gustavsgården.


Kristina Karlsson

Vikarierar vid behov.

Kristina har under flera år arbetat som ridinstruktör på Gustavsgården och har många års erfarenhet av konsten att lära ut ridning. Hon har tidigare tävlat enstjärnig fälttävlan och startat upp till medelsvår dressyr och hoppning.

Uppdaterad: 28 JUN 2016 22:14
Skribent: Åsa Bergqvist

Postadress:
Gustavsgårdens PK - Ridsport
Lerbergsvägen 76
43496 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0707-533543
E-post: This is a mailto link

Se all info