Hoppa till sidans innehåll

Lektionspriser och information


 

INFORMATIONSBLAD FÖR HAGEBY RIDSKOLA VT 2018

 

Grupp:                                        Ridpris:                     Terminsavgift:            

Ridlekis         45 min                   110 kr                         2530 kr

Nyb               1h                          140 kr                          3220 kr 

 Grupp 1      45 min                    155 kr                         3565 kr 

Junior            1h                           170 kr                         3910 kr 

Senior            1h                           195 kr                           4485 kr 

Specialgrupp 1h                            215 kr                         4945 kr

Moms ingår i ridavgiften med 6 %.Terminen startar måndagen den 8/1 och slutar lördagen den 16/6. Sammanlagt 23 st tillfällen, varav en teorivecka. Under lov och helgdagar är det ridning som vanligt. Ridlektionen ersätts av teorilektion vid mer än -20 grader och +28 grader.

I ridtiden ingår upp och avsittning samt fram- och bortplockning av material.

Alla ridande i ridlekis och nybörjargrupp måste ha ansvarig medföljande under hela lektionen. Denna är även ansvarig för att leda hästen vid behov.

I nyb-grupperna och ridlekis är det både teori och ridning. I övriga grupper ingår upprop och iordningställande av sin häst innan ridtid. Efter ridningen ska även iordningställande av häst och utrustning tillkomma.

Alla vuxengrupper har hoppning var tredje vecka. Vill man ej vara med på den lektionen avbokar man sig som vanligt och rider igen i annan grupp.Alla ridande måste vara medlemmar i klubben för att försäkring ska gälla vid olycka. Medlemsavgiften betalas tillsammans med ridavgiften.

Medlemsavgift för år 2018 är:

Junior       250 kr (upp till 18 år) 

Senior       375 kr 

Familj       800 krBetalning

Vid betalning per gång kostar det alltid 20 kr extra, förutom de första 4 prov gångerna.

Endast prov gångerna och extra ridning kan betalas kontant, all annan betalning sker till vårt bankgiro. När man ridit sina provgånger bokar man sin plats i gruppen och därmed betalnings skyldig för resten av terminen.

Förfallodag för hela ridavgiften är den 28/2. Om fullständig betalning inte inkommit inom förfallodag avbryts ridningen från och med den 1/4.

Det går bra att delbetala ridavgiften på 3 månader. Första delbetalningen ska då vara oss tillhanda den 30/1, 28/2 och 30/3. Vid betalning via nätet märk er betalning med kund- samt fakturanummer.

Vid anmälan till grupp lämnas en info-lapp in med mail adress till betalningsansvarig som att all fakturering sker via mail.

  • Bankgiro för ridelever är: 196-7926Frånvaro

Eventuell frånvaro från ridning måste alltid anmälas senast klockan 14 via telefon samma dag som man rider om igenridning ska ske. Ej anmäld frånvaro räknas som förbrukad.

Igenridning sker i samma nivå på grupp eller lägre i mån av plats högst 1 månad efter avbokad ridtid, därefter ses den som förbrukad. Igenridning bokas ihop med ridskolans personal.

Avanmälan och frågor görs på telefon 011-122301. Använd telefonsvararen till avbokning om ingen personal svarar för tillfället.Skyddsväst

Alla ridelever från och med ridlekis upp till och med grupp III måste alltid rida med väst. Grupp IV-V måste rida med väst vid hoppning och terrängritt. Seniorer avgör själva, men väst rekommenderas alltid. Om man inte har egen väst går det att hyra väst av ridklubben för 100 kr per termin eller 10 kr per gång. Detta kan ni boka på ridskolans kontor och passas ut i samband med er ridtid.Familjeerbjudande

Vid bokning av hel termin för flera familjemedlemmar får vardera ridelev ta ut en extra lektion i mån av plats under terminens gång. Detta bokas med ridskolans personal.Vid övriga frågor är ni välkomna att höra av er på telefon 011-122301 eller på ridskolans mejl This is a mailto link./Hageby ridskola

Uppdaterad: 22 DEC 2017 15:19

Postadress:
Hageby RK - Ridsport
Vrinnevi Gård
60360 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-182167
E-post: This is a mailto link

Se all info