Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Sponsring av terränghinder"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Sponsring av terränghinderVi på Hageby Ridklubb är mycket tacksamma för er som vill sponsra vår klubb. Det är med hjälp av sponsorer, både företag och privatpersoner, som vi kan driva vår klubb framåt.
Vi söker just nu nya sponsorer som vill stötta vår klubb.

Ett roligt sätt att sponsra!
Ditt företag eller din familj kan nu sponsra de allmänna terränghindrerna i Vrinneviskogen mellan Fågeldammen och Mamrevägen, som vi just nu håller
på och rustar upp. Hindren används vid flera olika träningstävlingar under året av både ridklubben och privatryttare. Totalt finns det 12 hinder att sponsra så ta chansen innan det är för sent. 

Få uppmärksamhet!

Hindren får en skylt med ditt företagsnamn eller familjens namn på. Alla sponsorer kommer att uppmärksammas på våra Pay'n Cross-tävlingar under året. Dessutom syns våra sponsorer på vår hemsida med länk till sponsorers ev. hemsida.

Billig och effektiv sponsring!
Det finns några olika prisklasser att välja mellan. Man kan välja att sponsra för 500:-, 1000:- eller 1500:-. Självklart kan man sponsra flera hinder om man vill till något eller några av våra prisklasser.
Intresserad?
Först till kvarn får sponsra våra nyupprustade hinder - så tveka inte!
Kontakta vår sponsorgrupp så berättar vi mer om vår hindersponsring. Välkomna!
E-post: sponsringhagebyrk@gmail.com

Inga nyheter är skapade

[1935]15717.gif

[1935]7629.gif

[1935]8282.gif

returpack

[1935]7812

Postadress:
Hageby RK - Ridsport
Vrinnevi Gård
60360 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-182167
E-post: hagebyrk@gmail.com

Se all info