FAQ - Hammarö DTC - Danssport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

FAQ


 

Här finns svar på vanliga frågor.

GDPR - Personuppgifter

Vad gäller för personuppgiftshantering enligt GDPR för föreningen och hur ser DTCs integritetspolicy ut?

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, informera om kursutbud/träning, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Vi följer dessa nya direktiv och dina personuppgifter är säkra hos oss. Med anledning av dessa förändringar har vi även kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Du kan läsa vår integritetspolicy här

Visa svar


Dölj svar


Allmänt

IOL har uppgraderat till responsiv web men varför märks det inte på DTCs sidor?

Vi har valt att åsidosätta det genom vår domän då det helt formatterar om sidorna och oftast gör att man inte känner igen sig eller hittar lika lätt. Responsive web var kanske användbart för många år sedan då smartphones hade lägre upplösning och mindre skärmar men idag är det en funktion som oftast bara ställer till det för de som tittar på sidorna. För den som absolut vill se sidorna anpassade till sin plattform kan man genom att gå till hemsidan direkt via idrottonline få det.

Visa svar


Dölj svar


Medlemmar

Jag har får bara Åtkomst nekad när jag försöker logga in på medlemssidorna

Om du kör med Internet Explorer kan du behöva lägga till följande addresser som "trusted sites":

 

  http://*.dancingteam.se

  http://*.idrottonline.se

 

Det gör du under Tools/Internet Options/Security/Trusted sites.

Rutan "Requires server verification (https) for all sites in this zone" skall inte vara ikryssad för dessa.

 

Visa svar


Dölj svar


Administration

Styrelsen

Styrelsemöten är alltid första måndagen i varje månad kl 19.00 på Nyskolan om inget annat meddelats.

 

 

 

 

headerdigit  

 

 Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

 

DSFlogga

 

Postadress:
Hammarö DTC - Danssport
Bruksgatan 18
66330 Skoghall

Kontakt:
Tel: 0706760611
E-post: This is a mailto link

Se all info