Hoppa till sidans innehåll

Sthlms Hockeyförbund


Den definitiva serieanmälningstiden till Stockholm Hockey Cup tog slut den 15 september och efter det har en serieindelning gjorts. Du hittar den via länken här i nyheten.
 
Det finns platser kvar till höstens OVR-kurser. OVR är det system som matchrapporteringen görs i och kursen ger dig grunderna i att kunna rapportera matcher online.
 
Nu har Stockholms Ishockeyförbunds webshop uppdaterats med kepsar och ett "fan kit" bestående av mössa, halsduk och keps. Klicka på bannern på förstasidan för att komma till shopen.
 
Svenska Ishockeyförbundet informerar om nyheter gällande lagförsäkringen. Här under kan du läsa brevet från Svenska Ishockeyförbundet som riktar sig till alla föreningar i Sverige.
 
Vill du hjälpa till i sekretariatet men känner att du inte har riktig koll på utvisningar, kvittningar och annat? Då finns båsfunktionärskursen!
 
I en artikel i Expressen uttalar sig nyblivne Stanley Cup-mästaren Patric Hörnqvist om idrottsföräldrar. Bland annat nämner han att glädjen av att idrotta ibland glöms bort.
 
Lyssna på vad Gabriel Landeskog tycker och tänker om din roll som förälder. Han lyfter bland annat fram vikten av att vara rätt sorts stöd och hur du kan vara en förebild för ditt barn.
 
Hur kan du bli en positiv kraft till ditt barns idrottande? Se filmen som tagits fram av Stockholms Idrottsförbund och gör ett enkelt test för att se hur du är mot barn som idrottar?
 
Välkommen till fortbildningskursen i temat Forwardsspel den 15 oktober! En helt ny utbildning framtagen av Svenska ishockeyförbundet. Utbildningen gäller som fortbildningskurs för tränare på alla nivåer.
 
Under gårdagen genomfördes säsongens upptaktsträff för flickserielagen i Stockholm Hockey Cup.
 

Stockholmare i SIF-laget

(2017-08-30 13:58)
I förra veckan togs spelarna till Stockholm nord och syd ut till TV-pucken. Igår togs SIF-laget ut, där fyra stockholmare fanns med.
 
I helgen spelades en turnering i Åkersberga mellan flera distriktslag. Även IFK Täby och Vallentuna BK deltog under helgen.
 
Stockholms Ishockeyförbund har i samarbete med North Side Sport tagit fram profilkläder för dig som är aktiv inom Stockholmshockeyn.
 
Under Stockholm Hockey Week har flera välbesökta utbildningar anordnats i Stockholms Ishockeyförbunds regi.
 
Säsongsstart börjar närma sig för säsongen 2017-2018. Så här ser planeringen ut inför Stockholm Hockey Cup innan pucken släpps i den första matchen.
 

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Box 75
13622 Haninge

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +4672-399 06 38
E-post: This is a mailto link