Hoppa till sidans innehåll

Sthlms Hockeyförbund


Kansliet håller stängt fr.o.m. imorgon onsdag klockan 12.00 och är åter bemannat måndag 29 maj, detta p.g.a. Kristi himmelfärdshelgen. Vi önskar alla en trevlig helg!
 
Sundbybergs IK:s ishockeysektion har undertecknat Idrottsbrevet och deltar i kampen för barns rättigheter till sin integritet.
 

Idrottslyftet hösten 2017

(2017-05-16 16:26)
Glöm inte att söka till Idrottslyftsprojekt som har sista ansökningsdatum 1 juni 2017!
 
Nu är seriebestämmelserna för ungdomsishockey, Stockholm Hockey Cup, färdiga. Bestämmelserna för 2017-18 har tagits fram tillsammans med våra föreningar under en process under vintern och våren.
 
I förra veckan arrangerades Fria idrotters dag på Stockholms stadion där närmare 500 grund och gymnasiesärskolebarn fick prova på 20 olika idrotter. Sollentuna HC var på plats med sitt NPF-lag.
 

Kanslistkonferens 2017

(2017-05-10 10:32)
Igår samlades våra kanslister och administratörer i Huddinge för årets kanslistkonferens.
 

Ansök om utmärkelser

(2017-05-08 11:21)
Vill du uppmärksamma särskilda insatser som någon i din förening har gjort? Då kanske personen kan tilldelas en av Stockholms Ishockeyförbunds utmärkelser.
 
Efter nästan 24 års arbete på Stockholms Ishockeyförbunds kansli har Johanna Töpel gått vidare mot nya utmaningar. I samband med detta förändrar vi lite på kansliet.
 
Hur jobbar din klubb mot doping? Har du funderat på om det finns risk för att någon i din idrottsförening skulle kunna dopa sig? Vet du vad ditt barn eller dina spelare stoppar i sig?
 
1 av 5 barn känner för stor press från tränare, förälder eller annan vuxen. Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar utan att sätta för stor press?
 
Svenska ishockeyförbundet tillsammans med Stockholms Ishockeyförbund och Scandic arrangerar en inspirationsträff för tjejer och killar som är utbildade ungdomsdomare.
 
I strålande sol genomförde division 2-domarna i Region Öst en testdag söndagen den 23 april på Spånga IP.
 
På Hovet den 27 april möter Tre Kronor Ryssland i en förberedande landskamp inför VM. Tre Kronor kommer också ha en öppen träning med autografskrivning efter träningen.
 

Stockholmare i landslagen

(2017-03-31 11:24)
Under april månad spelas flera internationella turneringar runtom i hockeyvärlden. Idag börjar dam-VM i USA och Sverige inleder mot Tyskland i eftermiddag.
 
I Sollentuna finns ett lag för barn och ungdomar med olika funktionsvarianter. –Alla som är med har ett stort hockeyintresse men aldrig tillhört ett lag. Jag ser glädjen och stoltheten när de är med, säger Malin Edling, Sollentuna Hockey
 

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Box 75
13622 Haninge

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +4672-399 06 38
E-post: This is a mailto link