Hoppa till sidans innehåll

Sthlms Hockeyförbund


I Sollentuna finns ett lag för barn och ungdomar med olika funktionsvarianter. –Alla som är med har ett stort hockeyintresse men aldrig tillhört ett lag. Jag ser glädjen och stoltheten när de är med, säger Malin Edling, Sollentuna Hockey
 

Finalhelgen i Husby

(2017-03-20 09:43)
Grattis SDE, IFK Täby och Djurgårdens IF! Under söndagen avgjordes finalerna i Stockholm Hockey Cup i U14, U15 och Flickor A.
 
Välkomna till Husby ishall den 18-19 mars 2017 för slutspel i Stockholm Hockey Cup för U14, U15 och Flickor A. Slutspelet arrangeras av Kista HC tillsammans med Stockholms ishockeyförbund. Matcherna kommer att sändas på Live Arena.
 
Att få fler att spela ishockey ännu längre upp i åldrarna har länge varit ett mål för Stockholmsishockeyn. Ett viktigt steg i den riktningen togs då föreningarna i Stockholm tillsammans beslutade att godkänna nya tävlingsformer för ungdomsishockeyn.
 

Intensiv hockeyhelg!

(2017-03-10 15:44)
Helgen är fylld av spännande och avgörande matcher för våra Stockholmslag, på flera nivåer.
 
Torsdag 8 mars startar Stålbucklan, distriktslagsturneringen för flickor. I år spelas turneringen i Örnsköldsvik, där finalen avgörs i Fjällräven Center.
 
Stockholmsidrotten välkomnar alla tränare och ledare i Stockholmsdistriktet den 25 mars. Föreläsarna är utvalda för att ge dig som ledare & tränare mer kunskap om hur vi inom idrotten kan få flera att nå längre och fortsätta längre inom idrotten.
 
C-Mores hockeyexpert Sanny Lindström har en hälsning till Hockeysverige: Utan domare - ingen match!
 
På söndag äger två speciella händelser rum. Först spelas GGG, Global Girl's Game, en stafettmatch som startar i Malaysia och slutar i Kanada. I Sverige spelas den i Scaniarinken kl. 13. Efter det spelas "Winter Classic" i SDHL på Danderydsvallen.
 

Idrottslyftet 2017

(2017-02-14 13:54)
Nu är det dags att söka till de Idrottslyftsprojekten som har sista ansökningsdatum 31 mars 2017, projekten nedan är de aktuella.
 

Domardrömmen

(2017-02-13 11:00)
Svenska Ishockeyförbundet släpper nu tillsammans med Stockholms Ishockeyförbund och huvudsponsorn Scandic filmen Domardrömmen.
 
Nu på Lördag den 11 februari arrangerar Stockholms Ishockeyförbund tillsammans med AIK och Djurgårdens IF ”Ishockeyns dag” i Kungsträdgården.
 
I torsdagens DM-final mellan Nacka HK och Djurgårdens IF segrade Djurgården för sjätte året i rad.
 
På flera håll ute i våra föreningar startas integrationsprojekt för barn och ungdomar. Sedan några år tillbaka drivs projektet ”Ishockey för alla” i Husby. Nu har projekten utökats med både IFK Salem och "Ishockey för alla" i Tumba.
 

DM-final på torsdag!

(2017-01-31 14:31)
På torsdag spelas DM-finalen för U16 mellan Nacka och Djurgårdens IF i Nacka Ishall. Lagen har möts två gånger i seriespel hittills under säsongen, där båda matcherna slutat i Djurgårdens favör. På torsdag har Nacka chans till revansch.
 

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Box 75
13622 Haninge

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +4672-399 06 38
E-post: This is a mailto link