Hoppa till sidans innehåll

Framgångar i Vårgårda

2017-05-16 16:48
Helena Lindh bronsmedaljör i Nordiska mästerskapen
  • Uppdaterad: 2017-05-16 16:52

Tävlingsframgångarna fortsätter!

Vårgårda MTB bjöd på en C1 tävling för Elit och juniorer.

I Juniorklassen var motståndet det tuffaste möjliga. Topp tio bestod av bara fyra svenska åkare resten kom från andra nationer. Vilgot var tredje bäste svensk och 8a i resultatlistan. Edvin kom på 13e plats (sexa av svenskarna). Jakub körde starkt men fastnade med bakväxeln i en gren och tvingades bryta. Erik har ont i ett knä och stod över helgens tävlingar. För övriga klasser var tävlingen Nordiska Mästerskap. I D50 körde Helena bra som vanligt och plockade hem en bronspeng i Nordiska Mästerskapen. Tomas kom på 17e plats i H40.

Viktor hade planerat in årets första tävling, Billingeracet men stannade hemma pga förkylning.

Vi hade också deltagande i Pearl Itzumi MTB – Skandisloppet. Det var Marcus Strömsten som trampade in på en 32a plats. Marcus är nöjd med insatsen. Det var årets första tävling och det bådar gott för resten av säsongen.

Axel Lindh, tävlande för Almby IK, premiärtävlade efter 2 penicilinkurer. Han körde in på en fin 4e plats i Billingeracet på lördagen. Orken fanns inte riktigt där på söndagen utan han fick nöja sig med en 13 plats i Vårgårda MTB.

Skribent: Ola Thelberg
Epost: This is a mailto link
Vi finns på Facebook Facebook

Välkommen till Härnösands Cykelklubb

Under åren har vi fostrat Emma Johansson, Christina Vosveld, Sven Hamrin, Bengt Höglund, Anders Silén, Magnus Ohlin, Anna Högström, Emmy Thelberg, Tomas Kristoffersson, Axel Lindh, Erik Gunnarsson med flera. Medlemsavgiften är 200 kronor och 300 kronor för hela familjen. Betala avgiften på vårt postgiro 47 02 68-4.

 

Vi stöder HCK

Härnösands_logotyp
Ange alt-text här.
Härnösands kommun
Hemab
Intersport Härnösand
Lennart Holmgren Bil AB
Bearbetningscenter   
Öbacka Trading
AB Stripe Profil AB
Åkes Bilservice
MTB-helg 2016 ny

Postadress:
Härnösands CK - Cykel
Bo Selin, Hässjevägen 18
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0611-24580
E-post: This is a mailto link

Se all info