Hoppa till sidans innehåll

SM landsväg i Småland

2017-06-19 20:29
Tre HCK:are till start i Burseryd
  • Uppdaterad: 2017-06-20 16:49

Det drar ihop sig till SM på landsväg. Anrika Burseryds cykelklubb står som värd. HCK har tre åkare på startlinjen i linjeloppet som avgörs under midsommardagen 24 juli.

Emmy Thelberg i damernas elitklass kommer till start i linjeloppet efter förberedelser i Belgien. Hon har gjort bra ifrån sig, bland annat i ett högt rankat UCI-lopp, där hon  fanns med i tätklungen. 38 tjejer kommer till start.

Innan damloppet avgörs herrjuniorernas linje med Vilgot Lindh och Jabub Sarota som försvarar HCK:s röd-vita färger. Båda är förstaårsjuniorer och satsar främst på MTB. Vilgot har vunnit Borlänge 3-dagars där Jacub var etapptvåa. Målsättningen blir att fullfölja loppet som har ett parti med grusväg och en tuff backe.

Skribent: Ola Thelberg
Epost: This is a mailto link
Vi finns på Facebook Facebook

Välkommen till Härnösands Cykelklubb

Under åren har vi fostrat Emma Johansson, Christina Vosveld, Sven Hamrin, Bengt Höglund, Anders Silén, Magnus Ohlin, Anna Högström, Emmy Thelberg, Tomas Kristoffersson, Axel Lindh, Erik Gunnarsson med flera. Medlemsavgiften är 200 kronor och 300 kronor för hela familjen. Betala avgiften på vårt postgiro 47 02 68-4.

 

Vi stöder HCK

Härnösands_logotyp
Ange alt-text här.
Härnösands kommun
Hemab
Intersport Härnösand
Öbacka Trading
 
 

Postadress:
Härnösands CK - Cykel
Bo Selin, Hässjevägen 18
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0611-24580
E-post: This is a mailto link

Se all info