Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Svenska Bowlingförbundet och Unga På Plats bjuder åter in till ungdomstävling hos RC Bowl i Jönköping. Tävlingen spelas 10-12 augusti. Anmälningssidan har öppnat.
 
I mars är det åter dags att spela mixedtävling i Rinkeby i form av Djungelskotten. Kvalet påbörjas 3 mars och pågår till 16 april. Final för 12 lag spelas 20 april kl. 18:00.
 
Nu på söndag 18 mars är sista dagen att beställa vår Jubileumsbok med fri frakt. Vi levererar den till din hemmahall inom Stockholmsdistriktet under vecka 12-13. Välkommen med din beställning. Klicka på bilden här till höger för att komma vidare.
 
Vi påminner om att läsa på om vad som gäller kring spelbarhet i farmarlagen nu inför kvalspelet. I farmarlagens två sista omgångar utgår t.ex. möjligheten att dubblera en spelare mellan F-, och A-lag. Läs mer i Blå Boken kapitel D §D306.
 
Vi har funnit vinnare i Bowlingquizet från Jubileumsfirandet. Sju vinnare med 16 rätt, dvs ALLA rätt, vinner två trisslotter vardera.
 
Vi har fyllt 100 år. På måndag startar DM som har fått nytt finalspel och jubileumspris. Snart är det kvalspel och hög tid att se över farmarlagsreglerna. SM-pågår för fullt, och nytt distriktsrekord på herrsidan. Läs mars nyhetsbrev här.
 
Flera föreningar har redan hängt på och kopplat ihop sin IdrottOnline-sida med BITS. Här visar vi hur det går till i fyra enkla steg. Varför? Det underlättar licenshantering och medlemshantering!
 
Stort och hjärtligt tack till alla som deltog i festligheterna på New Bowl Center Gullmarsplan på vår 100-årsdag 23 februari! SM-invigdes av fyra riktiga bowlingkändisar; Lena Sulkanen, Susanne Olsson, Leif Sundström och Anders "Linus" Öhman.
 
18 och 25 mars är det åter dags för Team Stockholm att samlas och träna. Den här gången står prestationsoptimering och träningsplanering på schemat.
 
Den 23:e februari 1918 räknas som datumet för bildandet av Stockholms Bowlingförbund i och med att det var då som det första årsmötet hölls och det var då stadgarna antogs definitivt.
 
Vi känner oss mycket glada och stolta när vi läser Swebowls recension av vår Jubileumsbok. Imorgon blir den tillgänglig för oss alla vid releasen på Gullmarsplan. "Boken målar upp en bild av historien som fascinerar, påminner och skapar tankar."
 
Fyra av de föreningar som var med och bildade vårt idrottsförbund för 100 år sedan inviger imorgon individuella SM hos NBC Gullmarsplan. Hans Karlsson har sammanfattat fredagskvällens aktivitet för Swebowl.
 
Dags att prata rekrytering igen! Anmäl dig idag, vi ses hos Bowl-o-Rama 18 februari. Snart är Jubileumsdagen här. Vill du mingla med oss? Köp en bok senast 16 februari. Två nya distriktsrekord, och nytt föreningsevent. Läs februaris nyhetsbrev här.
 
I helgen spelades distriktsmästerskap i Mixed för parabowlare. Traditionsenligt hölls tävlingen på Gullmarsplan med BK Lindarna som arrangör.
 
 

Sponsorhuset.se

Postadress:
Hellas Bowlingklubb - Bowling
Barbro Elfström, Fyrisgränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: 070-7550515
E-post: barbro.eke@hellasbowling.se

Se all info