Hoppa till sidans innehåll

Vinst i sista seriematchen.

2017-09-26 10:25
Hattrick av Malin Wikberger !
  • Uppdaterad: 2017-09-26 10:28

Sista seriematchen denna säsong. Det var bara vinst som gällde. Återigen kommer vi iväg med få spelare till Borås.

Det blir en nervös inledning. Mariedal börjar bäst. Syntes direkt att här skulle det bli tufft. Vi får igång vårt spel men kommer inte till några bra avslut. Bägge lagen rullar boll. Mariedal är vassa i sina anfall och kommer närmare och närmare ett mål. De har också några bollar i vår gavel. Senare i ett anfall får Lisa ett läge men målvakten räddar. Tillslut kommer vårt ledningsmål. Lisa går på skott. Målvakten får inte grepp på bollen och  0 - 1 är ett faktum. Härligt ! Glädjen varar dock inte länge, då Mariedal i ett senare anfall kvitterar till 1 - 1. Resultatet står sig halvleken ut.

Lite snack i paus om att fortsätta spela på och vara noga i passningsspelet. Andra halvlek startar och bägge lagen visar upp bra fotboll. Våra tjejer kommer igång bättre vilket gör att vi hamnar högre upp i plan. Vi får till några hörnor. Ledningsmålet kommer också på en hörna . Elin får till en perfekt träff. Malin W går upp som planerat och nickar in 1 - 2 i 66:e min. Bra gjort av bägge två. Ledningsmålet lyfter oss ännu mer . Våra anfall blir farligare och farligare. Men Mariedal ger sig inte . De får till några anfall där Lisa A räddar oss med nöd o näppe. Lite flyt att vi inte får nån straff emot oss. Lite senare ökar vi på vår ledning. Återigen en hörna . Denna gång är det Lisa M som slår den. Fru Wikberger står i position och nickar in sitt andra mål. 1 - 3 i den 83 min. Underbart ! Nu kändes det riktigt bra. Och ännu bättre skulle det bli. Återigen en hörna. Elin på plats vid hörnflaggan och fru Wikberger på plats vid bortre stolpen. 1 - 4 sitter klockrent. Malin gör sitt 3:e mål för dagen. Ett äkta hattrick ! Tre nickmål ! Så j---a bra. Nu kändes det lugnt. Vi spelar av matchen. Stor glädje efter matchen.

 

En stark laginsats av samtliga idag. Denna dag lyfter vi fram Malin L för sina fina löpningar där hon skapade flera av hörnorna. Malin W för sina 3 mål och övrigt försvarspel. Numera döpt i sociala medier till " Stålpannan ". Det var nog hon som nickade mest idag . Sist men inte minst Elin för  bla sitt mittfältspel och hörnor. 

En stor eloge också till domare Emil Karlsson.

 

Målg : Malin Wikberger 3 och Lisa M .

Assist: Elin 2 och Lisa M

 

En härlig vinst av ett gäng härliga tjejer !

Skribent: Håkan Hedlund
Epost: Adressen Gömd
Hemsjö IF - Damer, Div 3 Västra
Hemsjövägen 59
441 96 Alingsås
Telefon: 032250627
E-post: This is a mailto link

Anmäl till Hemsjö IF:s sommarproffs 2018 genom att klicka på loggan här nedan.

Sommarproffs 2018

 

Nu finns en ny Julkollektion i klubbshopenjulkollektion 2018

Den ordinarie klubbshopen finns här

Klubbshop

Ett stort TACK till våra sponsorer

 

 Stiftelsen Dunross

Intersport

 

sparbanken

 

Inges bil

Länsförsäkringar

svenskfast

 

alingsås energi

 

ICA MAXI

 

candidator

 

gigsant

alingsås röär

svenssonmolin

tommybyggare

 PGs persienn

MT Fastighetsskötsel

 

 

 

 

Postadress:
Hemsjö IF - Fotboll
Hemsjövägen 59
44196 Alingsås

Kontakt:
Tel: 032250627
E-post: This is a mailto link

Se all info