Hoppa till sidans innehåll

MEDLEM


Välkommen att bli medlem i Högby IF!

Det finns många idrotter att välja på: fotboll, friidrott, gympa, skidor, innebandy, badminton. Kanske har du redan varit i kontakt med någon sektion och vet precis hur du gör för att hitta de aktiviter som intresserar dig. I annat fall är du varmt välkommen att kontakta kansliet för mer information om de olika aktiviteter föreningen erbjuder.

Även om du inte är aktiv idrottsutövare är du välkommen att vara med! Kanske vill du engagera dig som funktionär eller ledare? Kontakta i så fall någon i den sektion du är intresserad av.

Prova på

Alla är välkomna att prova på tre träningspass utan att vara medlem. När du betalat din årsavgift deltar du på flera av föreningens aktiviteter utan ytterligare avgifter t.ex. badminton, Löttorps Löpargrupp, fotboll och friidrott i Högby

Medlemsavgift år 2018

Medlemsavgiften är 300 kr/år och person eller 800 kr/år och familj (föräldrar och barn t o m det år de fyller 19 år). Avgiften betalas till bankgiro: 748-1476 eller Swish: 123 418 07 82, använd gärna medlemsansökan nedan om du är ny medlem. Kondition & styrka har en terminsavgift på 250 kr, barngympa 100 kr och dessa avgifter betalas till samma konto som medlemsavgiften. Friidrottssektionens träningar i Kalmar tar ut en terminsavgift på 200 kr som betalas till bg. 5695-9653 eller Swish: 123470 10 17.

 

 

 

 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Högby IF
Sandbyvägen 3
38773 Löttorp

Kontakt:
Tel: 0485-205 64
E-post: This is a mailto link

Se all info