Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Lägg grunden för 2018

(2017-09-19 09:00)
Rym höstrusket och häng med på en rolig och utvecklande simvecka tillsammans med oss och Apollo på Playitas, Fuerteventura. Proffsiga och engagerade ledare, kvalitetshäng med likasinnade och en stor dos solsken, kan det bli bättre?
 
VM-seriens avslutning och VM för senior, U23, junior, paratriathlon och age group avgjordes från fredag till söndag i Rotterdam. Rotterdam bjöd tyvärr på en hel del regn och blåst, men våra svenska deltagare hade ändå förhållandevis tur med vädret.
 
Rotterdam är platsen dit alla triathlonblickar vänds den här veckan. Med start på fredag är det dags för ITU World Triathlon Grand Final. För Sverige tävlar Gabriel Sandör, Malin Lundström och fyra starka age groupare.
 
Sitter du på en bra idé som du vill förverkliga under hösten? Nu är tiden inne att söka Idrottslyftsmedel. Sista ansökningsdag är 30 november 2017.
 
Sportmanship AB, distributör av On och en av Sveriges ledande premiumdistributörer inom sport och sportmode har skrivit avtal med Svenska Triathlonförbundet. Avtalet sträcker sig över OS i Tokyo 2020.
 
Världens roligaste uppdrag i världens roligaste idrott. Kan det bli bättre? Nu öppnar vi anmälan till höstens Tri4funutbildning. Begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan.
 
I strålande sol gick 10-årsjubilerande Tenson Tjörn Triathlon av stapeln sista helgen i augusti. Tävlande från tio nationer var på plats och det sattes nytt deltagarrekord.
 
I helgen avgjordes de Nordiska Mästerskapen i danska Fredricia. Svenskarna svarade för många starka insatser och allra bäst gick det för Amanda Bohlin som vann och Gabriel Sandör som kom på en andra plats.
 
Det blev som väntat Flora Duffy från Bermuda som tog hem damernas VM-tävling i Stockholm igår. På herrsidan fanns det flera möjliga kandidater för segern men snabbast igår var britten Jonathan Brownlee. Gabriel Sandör slutade på en 32:a plats.
 
I helgen är det dags för Sveriges största triathlon – Vattenfall World Triathlon Stockholm. VM-deltävlingen med alla de största världsstjärnorna avgörs på lördag och från svenskt håll kan vi glädjas åt att Gabriel Sandör är med för tredje året i rad.
 
I lördags avgjordes Ironman i Kalmar för pro-herrarna och i söndags var det damernas tur i Köpenhamn. Två svenskor fanns bland de startande; Camilla som knep en fjärdeplats och Julia Montgomery som gick i mål som nummer sju.
 

Anmälan öppen

(2017-08-21 09:00)
Världens roligaste uppdrag i världens roligaste idrott. Kan det bli bättre? Nu öppnar vi anmälan till höstens Tri4funutbildning. Begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan.
 
39-årige Clemente Alonso-McKernan från Spanien blev årets vinnare av Ironman Kalmar. Segertiden 08:07:48 innebar också nytt banrekord.
 
Om ni inte redan gjort det HÖG TID att dags att ansöka om LOK-stöd för all barn- och ungdomsverksamhet. Sista ansökningsdag är 25/8 och period det gäller är 1/1-30 /6 2017. Tänk på att välja triathlon som idrott om föreningen har olika idrotter.
 

Karlstad Triathlon 2017

(2017-08-16 11:40)
Den 15-16 juli arrangerades Karlstad Triathlon för sjätte året. Läs arrangörens tävlingsrapport här:
 

Höglandets Triathlon - triathlonföreningen för dig med anknytning till småländska höglandet!!

Postadress:
Höglandets Triathlon - Triathlon
Conny Magnusson, Queckfeldtsgatan 81
57138 Nässjö

Kontakt:
Tel: +46 708632520
E-post: This is a mailto link

Se all info