Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Playitas Resort är som gjort för triathlonträning. Här finns uppvärmd pool med olympiska mått och varierad cykling & löpning runt hörnet. Och allt som oftast sol. Kanske är det här du ska starta ditt 2018?
 
Vill du kombinera gymnasiestudier med en satsning på triathlon? Från hösten 2018 finns NIU i triathlon på tre orter: i Falun, Umeå och Malmö. Ansök senast 1 december!
 
Amanda Bohlin var snabbast av alla när Agadir ATU Triathlon African Cup avgjordes igår. Delvis tack vare ett fint samarbete med Mikaela Persson som slutade sjua.
 
​Duathlon-SM kommer även 2018 att avgöras bland blommande rapsfält. Tävlingen arrangeras lördag 12 maj i Allerum utanför Helsingborg.
 
I helgen genomfördes en utvecklingshelg för några av våra bästa ungdomar, juniorer, U23 och seniorer. Helgens fokus var simutveckling och är ett nytt samarbete med Aquafronts duktiga analytiker Nikola Lukic och Kevin Thorvaldsson.
 
Den 15-17 december bjuder vi in dig som är ungdom, junior eller senior till en maxad simlägerhelg i Malmö. Välkommen med din intresseanmälan senast 20 november. Antalet platser på lägret är begränsat.
 
Varför ska du som arrangör söka sanktion för din tävling? Det finns flera anledningar och här är fyra bra:
 
I september lanserade Svensk Antidoping, Riksidrottsförbundet, en ny tipstjänst. Här kan vem som helst som misstänker doping inom idrotten lämna information anonymt.
 

De körde trippla Ironman

(2017-10-16 09:59)
Tro det eller ej men så här i Ironmantider finns det faktiskt de som tar sig an ännu större utmaningar, i alla fall i distanser mätt. I somras deltog Kristian Kristiansen och Magnus Lindén i VM i ultratriathlon på på distansen Trippel Ironman.
 
Det var som väntat en extremt tuff utmaning som väntade deltagarna på Hawaii. För Patrik Nilsson gick det dock fenomenalt bra – han slutade 8:a efter ett väl genomfört race. För Åsa Lundström blev det en jobbigare resa och hon gick i mål som 17:e.
 
SVT:s Peter Jonsson är på plats på Hawaii och har pratat med våra svenskar stjärnor inför kraftprovet imorgon. Se klippet här:
 
SM på medeldistans kommer i två år framöver att arrangeras bland sjöbodar och saltstänkta klippor. Arrangörerna bakom Tjörn Triathlon och Svenska Triathlonförbundet välkomnar tillsammans Sveriges triathlonelit till västkusten nästa sommar.
 
Inte mindre än 44 svenskar startar i en av triathlonens mest prestigefyllda tävlingar nästa lördag. Svenska proffsen Åsa Lundström och Patrik Nilsson har båda stor chans till höga placeringar när VM i Ironman ska avgöras.
 
Vill du kombinera en elitsatsning på triathlon med dina gymnasiestudier? Från hösten 2018 har du möjlighet att göra det på fyra orter från norr till söder. Välkommen med din ansökan som ska skickas in senast 15 oktober för RIG och 1 december för NIU.
 

Lägg grunden för 2018

(2017-09-19 09:00)
Fly höstrusket i november och häng med på en rolig och utvecklande simvecka tillsammans med oss och Apollo på Playitas, Fuerteventura. Proffsiga och engagerade ledare, kvalitetshäng med likasinnade och en stor dos solsken, kan det bli bättre?
 

Certatim et bene instituendi!

Postadress:
Höglandets Triathlon - Triathlon
Conny Magnusson, Queckfeldtsgatan 81
57138 Nässjö

Kontakt:
Tel: +46 708632520
E-post: This is a mailto link

Se all info