Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jonny Källén Silverplats i Wintercupen i Bengtsfors 2016

Superhelgen.

2016-02-09 12:14
Ärtemark IF:s Futsal cup "Wintercupen i Bengtsfors" spelades med gott resultat, lördagen den 6/2 och nyförvärven meddelades, läs nedan. Resultatet blev ännu en finalplats, en silver plats för laget och till Cupens bästa målvakt valdes HGF:s Jonny Spångberg. Grattis!!
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:27

Vilken underbar helg för Högsäters GF!

Nu är det klart!

20160206_183534

Klubben har glädjen att meddela ännu två nyförvärv, Daniel Andersson och Martin Hansson från div. 2-laget Grebbestads IF till den redan hemvändande Johan Larsson från Melleruds IF.  Dessa tre nyförvärv tillsammans med en redan konkurrenskraftig trupp så hoppas vi kunna se fram mot säsongen 2016 i div. 4 med tillförsikt.

Martin Hansson, 28 år målvakt; moderklubben är Strömstad och har varit med och bidragit stort till Grebbestads vandring från div. 4 till div.2.

Daniel Andersson, 24 år mittfältare; moderklubb är Strömstad och även han har varit med och bidragit stort till Grebbestads fantastiska vandring från div. 4 till div.2.

Förutom dessa tre nyförvärv från högre divisioner så har truppen även fått Magnus Blomberg från Bäckefors och Alba Mahamed från Hogstorp.

Vi hälsar alla nyförvärven riktigt välkomna till klubben och hoppas att de skall trivas.

Klubben kan också meddela att vi under veckan har fått ta steget upp med vårt andra lag i högre serie. Under säsongen 2016 så kommer det alltså att bli spel i div. 4 samt div.6 på Genevi. Det var ett av målen som klubben hade under 2015 så det är kul att nå detta mål. Men från HGF:s sida vill vi dock också beklaga att det är på bekostnad av att dalsländska klubbar upphör som vi får ta steget upp.

Inte nog med allt detta så gick grabbarna återigen till final Ärtemarks inomhuscup Wintercupen under lördagen. Väl där så blev motståndet lite för övermäktigt men en andra plats och tretusen kronor skall grabbarna vara riktigt nöjda med.

/Conny Hansson

 

 

 


Skribent: Monica Svensson

HGF FOTBOLL:s

HUVUDPARTNERS 

 

 

Coop Konsum

 I HÖGSÄTER

 

 CCsport logo 200pix

Erima_webblogo_ 200pix

 

 

GULDPARTNERS

 

 

 

SILVERPARTNERS

 

 

header_bg 

 

Rinco

 

BLOMS ALLSERVICE

 

 

Högsäters Bygg 

 Ted Flinks IMG_6350

 

 Berghogens rör  logo

 

BRONSPARTNERS

 

 Paradis p

 

Formpressning

 

Pizzeria Bayards 

 

stroms

 

nossebroenergi[1]

 

ica-supermarket-logotyp

   Färgelanda

 

bild

 

Moelven-logo-ill

 

 

 

 

 

Postadress:
Högsäters GF - Fotboll
Genevi IP
45870 Högsäter

Kontakt:
Tel: +4652840659
E-post: This is a mailto link

Se all info