Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Vill du bli medlem?"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Vill du bli medlem?


Om du vill börja träna friidrott i Hökensås UR kan du kontakta Erika Klahr och så tar hon i sin tur kontakt med respektive tränare. Ifall din grupp skull vara full så ställs du på en kölista.

 

Medlemsvillkor

Alla medlemmar måste betala en medlemsavgift på 100 kr. Medlemsavgiften gör också att du som aktiv blir försäkrad i Folksam fall olyckan skulle vara framme.

Som medlem har du vissa förmåner: Träna hur mycket du vill, klubben betalar anmälningsavgift till tävlingar, pris för klubbmästerskapen, bidrag till tävlings- och träningskläder samt bidrag till eventuella träningsläger.

Inga nyheter är skapade

Information

 

HUR står för Hökensås Ungdomsring som är en friidrottsförening som finns i Tidaholms kommun. Klubben har även en Terräng- och Skidsektion.

-------------


Är du intresserad av att börja träna med oss är du välkommen att kontakta Ulrica Blomberg på telefon 0739-306294 eller Erika Klahr på telefon 0709-299709. Titta också i kalendern för träningstider.

Postadress:
Hökensås Ungdoms-ring - Friidrott
Härja Ålekärr 8
52291 Tidaholm

Kontakt:
Tel: 0739-306294
E-post: ulricablomberg@gmail.com

Se all info