Hoppa till sidans innehåll

Huddinge GK - Golf

Huddinge Golf Drift AB och Huddinge Golfklubb planerar tillsammans med partners bygga en 18-hålsbana i Gladöområdet. Bygget har försenats flera år p g a upprepade överklaganden. Nyligen har dock en dom i ärendet vunnit laga kraft, varför vi under det närmaste året räknar med att veta hur framtiden ser ut för projektet.

Klubbnyheter

2018-01-27
Nu sänker vi medlemsavgiften till 390 kr! Mer information kommer i ett brev i samband med faktura på årsavgiften. Men du som kollar vår hemsida, kan läsa hela brevet redan nu!
 
2018-01-15
Så kom beskedet som Golfsverige jublar över. Högsta Förvaltningsdomstolen (HFD) har sagt ja till att golf ska vara berättigat till friskvårdsavdrag. Nu har också Skatteverket ...
 
2017-10-06
Styrelsen för Huddinge GK har den smärtsamma plikten meddela att vår ordförande Rolf Svärd gått bort.

Klubben

KM och tisdagsgolfen är stadiga inslag i Tävlingskommitténs verksamhet. Klubben har också beställt den nya regelboken som utkom 2016 och planerar en regelkväll kring årets nyheter. Fr o m 2017 spelas tävlingarna på Grödinge GC. Läs mer om våra förmåner och spelavgifter här!

Bilden visar greenområdet på hål 3.

Golf i Huddinge

Huddinge är med sina 105 000 invånare länets största kommun (efter Stockholms stad) men har bara en golfbana medan Haninge t ex har fem banor. Huddinge är därmed en av de "golfbaneglesaste" kommunerna i landet med 220 golfare per golfhål.

Bilden visar hål 1 från tee.

Tävlingar

Dokument

Här kan du ta del av den information som lämnades i samband med att medlemmarna kunde lämna in intresseanmälan om teckning av aktier/konverteringslån.

Senaste nytt i banpr...

Efter flera långa års påtvingat stillestånd har det på senare tid hänt en del i projektet som vi här skall redogöra för och hur det kan påverka golfklubben och vårt banprojekt.

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733-60 37 68
E-post: This is a mailto link

Se all info