Hoppa till sidans innehåll

Huddinge GK - Golf

Huddinge Golf Drift AB och Huddinge Golfklubb planerar tillsammans med partners bygga en 18-hålsbana i Gladöområdet. Banans design är unik och skall bli den första i Sverige där man kan välja att spela 6, 9, 12 eller 18 hål. Bygget har dessvärre försenats flera år p g a upprepade överklaganden. Stockholms Stad har som markägare nu beslutat sälja  fastigheten Björksättra 1:3 där golfbaneområdet utgör en del, som i Huddinge Kommuns Översiktsplan är avsatt för golfändamål. Vi avvaktar nu denna försäljningsprocess och avser kontakta blivande köpare för avstyckning eller arrende.Klubbnyheter

2016-10-19
Res med Huddinge GK till vackra Thracian Cliffs!
 
2016-03-10
Härmed kallar styrelsen alla medlemmar i Huddinge GK till ordinarie årsmöte 2016.
 
2016-03-10
Huddinge GK erbjuder sina medlemmar att följa med till 5-stjärniga Marriott Praia d'El Rey norr om Lissabon till förmånligt pris.
 
2015-12-13
Här är brev till medlemmarna med information inför 2016.
 
2015-12-12
Nyhet! Nu har Huddinge Golfklubb tillgång till IdrottOnline via Riksidrottsförbundet och en del i deras service är en ny hemsida.

Banprojektet

Hela banan är klar på ritbordet, liksom markplanering, kalkyler m m, men projektet har drabbats av upprepade överklaganden på osaklig grund. Först överklagade SRV Återvinning hela vägen upp till Regeringen, men de förlorade i alla instanser. Därefter har andra särintressen överklagat. Nu ligger avgörandet hos Mark- och Miljödomstolen.

Bilden föreställer hål 4, dogleg med fairwaybunkrar.

Golf i Huddinge

Huddinge är med sina 105 000 invånare länets största kommun (efter Stockholms stad) men har bara en golfbana medan Haninge t ex har fem banor. Huddinge är därmed en av de "golfbaneglesaste" kommunerna i landet med 220 golfare per golfhål.

Bilden visar hål 1 från tee.

Klubben

KM och tisdagsgolfen på Riksten är stadiga inslag i Tävlingskommitténs verksamhet. Klubben har också beställt den nya regelboken som utkomemr 2016 och planerar en regelkväll kring årets nyheter.

Bilden visar greenområdet på hål 3.

Blanketter och prese...

Här kan du ta del av den information som lämnades i samband med att medlemmarna kunde lämna in intresseanmälan om teckning av aktier/konverteringslån.

Vässa formen med gol...

En av världens mest spektakulära golfbanor!

Postadress:
Huddinge GK - Golf
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Besöksadress:
Thomas Wikström, Floravägen 17
14140 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0733-60 37 68
E-post: This is a mailto link

Se all info