Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Huddinge Tennisklubb (HTK) bildades 1955 och har i dag ca 940 medlemmar. Vår anläggning består av 4 inomhusbanor (Plexipave), och 3 utomhusbanor (Canada Tenn). Anläggningen ligger i Källbrink, ett område som förutom tennis inbjuder till en hel del fritidsaktiviteter tack vare närheten till naturen och övriga klubbar vid Källbrinks Idrottsplats.

Vårt mål är att våra medlemmar, oavsett ålder, kön, eller spelstyrka, skall ha möjlighet att spela och träna tennis som motion, men även för tävling. Vi har en stor ungdomsverksamhet med idrottsskola, tennis- lekis och tenniskskola. Vi har duktiga veteraner som representerar klubben i olika serier och veteraner som spelar mest för motionens och den sociala samvarons skull. Vi har en stor grupp damer som tränar och tävlar regelbundet. Vi har seriespel och vi anordnar ett antal interna och externa tävlingar varje år.

 

Uppdaterad: 2015-01-20 14:47
Boka dina tider i vårt nya bokningssystem, Mycourt!
Logga in nedan med din email och ditt lösenord för att komma till webbokningen.
Kommer du inte ihåg ditt lösenord klickar du här: Glömt mitt lösenord
Email
Lösenord
Har du ännu inte registrerat dig som användare på Mycourt klickar du bara här
(Notera att klubben kan ha lagt till dig redan, pröva klicka på Glömt lösenord och ange din epostadress för att se om du redan har ett konto)
För dig som redan har ett konto på Mycourt kan du enkelt lägga till Huddinge Tennis till ditt befintliga Mycourt konto. Logga bara in på ditt Mycourt konto på www.mycourt.se och klicka på länken ”Lägg till nya klubbar”.

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 08-774 60 20, 08-711 87 42
E-post: This is a mailto link

Se all info