Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Jag tog över ordförandeskapet i våras och det var över en välmående och fin klubb som vi alla kan vara stolta över. Men som förening är det medlemmarna som är styrkan och tillsammans med styrelsen har vi alla ett ansvar för att utveckla HTK än mer. Vi vill vara en klubb, dit alla känner sig välkomna och kan förbättra sin tennis. Det är därför vi vill att just ni medlemmar, återkopplar till oss i styrelsen, kansliet eller till tränarna, så att vi kan utvecklas än mer tillsammans. Våra kontaktuppgifter hittar du på www.huddingetennis.se

 

Som sagt, idag ska vi vara stolta för:

  • Huddinge Tennisklubb är en av Stockholms största klubbar till antalet medlemmar och vi är ca 940 medlemmar i alla åldrar. Vi har en stabil ekonomi och en bra hall.

 

  • Vår verksamhet omfattar idrottsskola med ca 70 små knattar, juniorträning där ca 390 juniorer tränar på eftermiddagar och kvällar.

 

  • Vi samarbetar med HSA (Huddinge Sport Academy) beträffande vuxenträningen och de har ca 80 seniorer i gång varje vecka.

 

  • Vi deltar i seriespel med lag i olika åldrar. Det är allt från A-lag med våra duktigaste killar till veteranseriespel för både damer o herrar i åldrarna 35 till 65-år. Matcher spelas nästan varje helg under hela vinterhalvåret. Kom o titta!

 

  • Vi anordnar tävlingar för juniorer och veteraner, samt arrangerar Klubbmästerskap såväl utomhus som inomhus.

 

  • Vi har café och en shop som är öppet samtidigt med juniorträningen

 

För övrigt så beklagar vi för de problem vi har haft med e-posthanteringen. Det hör ihop med vår nya adress www.huddingetennis.se

Och sist men inte minst, passa på och spela på lediga tider som du hittar under E-bokning på hemsidan. Kontakta vårt kansli via e-post eller per telefon, om du behöver hjälp med registreringen.

 

Med detta vill jag önska en fortsatt bra tennissäsong och hoppas att du kan utveckla din tennis och trivs hos oss i HTK

Tennishälsningar

Jonas Petterson

Uppdaterad: 2013-11-14 15:17
Skribent: Eva Hallberg

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 08-774 60 20, 08-711 87 42
E-post: This is a mailto link

Se all info