Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


H35 serielaget vinner sin serie klart och går upp till division 2

H35-gänget var ett match-tiebreak från att vinna samtliga matcher i serien. Då ska man veta att denna division 3, innehåller mycket kvalificerade spelare bla från Solna och Täby. En stark
bidragande orsak till resultatet har varit en lyckad generationväxling i laget. Fredrik, David och Robert är numera kärnan i laget med stöd från Mats, Jonas och Orlando, som alla spelar i H45.


Vi har kul tillsammans och hjälper varandra bra på banan. Framför allt har det lett till ett effektivt dubbelspelande. Roligast har varit Roberts utveckling från soffpotatis till en rörlig, hårtslående
spelare med snabba fötter. I höstas hade han ständigt problem med en ljumske och kunde bara spela dubbel. Nu är han både snabbare och uthålligare. Fredrik har varit en klippa i laget och spelat alla matcher utom en.

På bilden syns från vänster Mats Bern, Robert Lundgren, David Jansson och Fredrik Cederberg. Saknas gör Jonas Pettersson och Orlando Morales.

H45 serielaget slutar i mitten på sin serie.

Serien skulle kunna karakteriseras med stolpe ut. Vi förlorade ett antal matcher i täta matchtiebreak. Det spelar ingen roll eftersom SALK hade satt upp ett nytt H45 lag som sopade mattan med alla övriga.

Vi ser fram emot att ta nya tag på grusbanorna i sommar.

I laget Jonas Pettersson, Jan-Olof Ehk, Orlando Morales, Mats Bern samt de två nyblivna H55 Lars Filén och Per Nilsson.

Uppdaterad: 2016-06-07 19:37
Skribent: Eva Alm-Hallberg
Boka dina tider i vårt nya bokningssystem, Mycourt!
Logga in nedan med din email och ditt lösenord för att komma till webbokningen.
Kommer du inte ihåg ditt lösenord klickar du här: Glömt mitt lösenord
Email
Lösenord
Har du ännu inte registrerat dig som användare på Mycourt klickar du bara här
(Notera att klubben kan ha lagt till dig redan, pröva klicka på Glömt lösenord och ange din epostadress för att se om du redan har ett konto)
För dig som redan har ett konto på Mycourt kan du enkelt lägga till Huddinge Tennis till ditt befintliga Mycourt konto. Logga bara in på ditt Mycourt konto på www.mycourt.se och klicka på länken ”Lägg till nya klubbar”.

Postadress:
Huddinge TK - Tennis
Gamla Stockholmsvägen 87 A
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 08-774 60 20, 08-711 87 42
E-post: This is a mailto link

Se all info