Hoppa till sidans innehåll

Första 250 i publiken får blåbärssoppa!

2015-11-10 21:29
Många hockeyälskare i Hudiksvall har nog redan lördagens hemmamatch mot Södertälje i tankarna, men det är långt i från vad som står på HHC:s agenda.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:01

Matchvärden Svensk Fastighetsförmedling bjuder de första 250 personerna i publiken på gratis blåbärssoppa!

– Matchen på onsdag mot Tierp är oerhört viktig. Vi har ett mål, men resan till det målet är lång och det gäller att vi gör rätt saker vid rätt tillfällen, säger tränaren "Freddan" Johansson.

Sällan har uttrycket "en match i taget" passat så bra in som det gör för HHC nu. Efter förlusterna mot Vallentuna och Haninge, den sistnämnda efter förlängning, vill det till att HHC hittar tillbaka till vinnarspåret igen.

– Vi måste tillbaka till basic, och framför allt måste vi vara konsekvent i vårt spel, säger Johansson.1

Vinn fina priser från Denim Store - boka din biljett i vår e-shop!

Senast tappade HHC en 2–0-ledning till förlust (2–3) mot Haninge, men man höll 2–2 under ordinarie matchtid och tog en viktig poäng.

– Det var nog första gången jag var nöjd efter en förlust. Haninge är ett bra lag och poängen vi tog gör att vi ligger fortfarande före i tabellen, säger Johansson.

På spelarfronten har det inte hänt så mycket, HHC saknar samma trio – #1 Johan Kallio, #23 Anton Lindgren och #49 Magnus Nilsson – som senast. Det innebär att #35 Simon Nordh fortsätter i målet, men HHC gör ändå lite ändringar, bland annat tar #19 Emil Broed steget upp i förstalinan tillsammans med #10 Jonas Lindström och #71 Johan Björklund.

Inför förra mötet med Tierp hade HHC också två förluster och man behövde ett trendbrott. 14–2 var ett ordentligt trendbrott och nu behöver HHC ett nytt.

Tierp är ett lag som HHC ska besegra om man ska ta sig till Allettan. Gör man det kan "Freddan" Johansson och hans mannar med tillfredställelse också rikta blickarna mot lördag – och toppmötet med Södertälje.

Skribent: Christer Stridh

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info