Hoppa till sidans innehåll

”Freddan” vill se mer av offerviljan

2015-10-13 20:06
– Vi har full respekt för Wings och måste göra en fullvärdig insats om vi ska kunna vinna, säger HHC-coachen Fredrik Johansson inför onsdagskvällens bortamatch. Arlanda Wings tippades allmänt bli ett av de lag som ska vara med och slåss om platserna till AllEttan, men laget har haft en tung säsongöppning och bara vunnit en av sina sju första matcher.
  • Uppdaterad: 2015-10-14 14:52

För att inte helt tappa kontakten med tabellens övre del måste det komma en vändning mycket snart, så det finns all anledning för HHC att vara på sin vakt.

– Vår seger mot Visby, och sättet vi vann matchen på, bör ha skapat mycket positiv energi och vi får ta med oss de bästa delarna av den matchen när vi nu åker ner till Pinbackshallen, säger ”Freddan” Johansson, som även den här gången får lämna några viktiga pjäser hemma.

– Men det ser lite ljusare ut eftersom vi troligen får tillbaka #64 Pontus Wernerson-Libäck till den här matchen. Däremot blir det inget spel för #41 Linus Wernerson-Libäck och #71 Johan Björklund.

Wings är alltid starka i sin egen hockeyhall och laget har många spelare på hög div.1-nivå, så det krävs säkert en ny stark laginsats av HHC om det ska bli poäng.

Det som Fredrik Johansson främst pekar på från matchen mot Visby är den offervilja som spelarna visade. Det var många skott som aldrig släpptes igenom till # 35 Simon Nordh.

– Det var #23 Anton Lindgren som visade vägen, menar ”Freddan”. Nu var han precis så stark framför den egna kassen som vi hade fått tips om när vi värvade honom. Om han fortsätter på det sättet så kommer vi att få stor nytta av honom.

För varje match som går bör också #21 Dallas Jackson bli mer bekväm med de stora ytorna och den typ av hockey som spelas i Sverige.

Skribent: Lars-Gösta Larsson

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info