Hoppa till sidans innehåll

HHC öppnar mot båda seriesegrarna (här finns spelprogrammet AllEttan)

2015-12-14 23:00
Tuffare öppning av AllEttan går knappast att få. HHC möter de två seriesegrarna direkt när spelet om play off-platserna börjar med två matcher före nyår.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:16

Klicka HÄR för att ladda ner och skriva ut hemmamatcherna AllEttan 2015-2016 (pdf). 

Klicka HÄR för att ladda ner och skriva ut hemma- och bortamatcherna AllEttan (pdf) 2015-2016.

Spelordningen för AllEttan blev offentlig på måndagen och för Hudik Hockey väntar en öppningsmatch mot Södertälje den 28/12 i Axa Sports Center inför en hemmapublik som säkert blir större än HHC någonsin spelat inför. 

I grundserien har det forna storlaget haft en snittpublik på 2422 och förväntas nå en bit över 3000 när AllEttan börjar med en match som alla tror ska bli första steget på återtåget till allsvenskan.

Och som om inte den serieöppningen skulle vara nog, så kommer södra HokeyEttans suveräna seriesegrarna Västervik på besök till Glysishallen två dagar senare, den 30/12, för en match som kommer att börja redan kl. 18.00 för att Västervik ska hinna med flyget från Sundsvall. 

Södertälje och Västervik har varit de två klart starkaste lagen i årets div.1-hockey. Västervik hade en helt suverän tabellrad efter de 22 matcherna i HockeyEttan Södra och med bara en (!) förlust och en målskillnad på 97-42 tog sig Västervik enkelt till AllEttan. I praktiskt taget alla förhandstips finns både Södertälje och Västervik med när det gäller favoriter till platserna i den allsvenska kvalserien så småningom.

Det är kanske inte så många som ger HHC så stora chanser i de två öppningsmatcherna, men ”Freddan” Johansson ser det på ett annat sätt.

– Det här ju jättespännande. Tänk vilken härlig utmaning det blir att gå ut till spel i Södertälje. Alla spelare måste älska det, säger han.

– Naturligtvis blir det svårt men det blir riktigt kul att spela de här matcherna.

Och när det gäller spelarna så har HHC-coachen en rad frågetecken som helt enkelt måste rätas ut innan det blir spel. Det gäller främst #49 Magnus Nilsson, #71 Johan Björklund, #21 Dallas Jackson, #64 Pontus Wernerson-Libäck och #1 Johan Kallio. Ingen av dem kan spela i dag, men förhoppningsvis ska åtminstone några bli spelklara till AllEttan.

– Det får vi se då. Nu kör vi på och gasar med dom vi har fram till jul då det blir några dagar ledigt. Och sedan börjar laddningen. Det kommer att bli ett riktigt tryck i Axa Sports Center, konstaterar ”Freddan” Johansson.

Klicka HÄR för att ladda ner och skriva ut hemmamatcherna AllEttan 2015-2016 (pdf). 

Klicka HÄR för att ladda ner och skriva ut hemma- och bortamatcherna AllEttan (pdf) 2015-2016.


Skribent: Lars Gösta Larsson

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info