Hoppa till sidans innehåll

Häftig vecka för Hudik Hockey

2015-09-29 15:44
Efter urladdningen i matchen mot Tierp väntar nu en riktigt häftig vecka för Hudik Hockey – med två hemmamatcher och med Dallas Jackson in i laget!
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:01

Det börjar på onsdag kväll då Haninge Anchors kommer på besök i Glysishallen, det fortsätter på torsdag när Dallas Jackson landar i Sverige för att ansluta till HHC-truppen och kulminerar med en ny hemmamatch på söndag mot Sollentuna där det är tänkt att Hudik Hockeys mest spännande nyförvärv ska debutera.

– Ja, det handlar om två härliga utmaningar för oss och två motståndare som vi har full respekt för. Dessutom ska det förstås bli spännande att se vad Dallas kan tillföra, säger också ”Freddan” Johansson inför de närmaste dagarna då ishockeyn verkligen pockar på uppmärksamhet i Hudiksvall.

Dallas Jackson, som kommer att spela i tröja nummer 21, kommer med flyg från Edmonton på torsdag, men kommer inte att hinna till Hudik för träningen samma dag.Däremot kommer han att finnas på isen vid fredagsträningen och ”Freddan”Johansson utgår ifrån att Dallas ska spela redan i söndagsmatchen mot Sollentuna.

– Det är ju inte så att vi har värvat honom nu. Han har funnits med i bilden hela försäsongen och alla spelarna har hela tiden känt till att han ska komma den 1 oktober. Han är spelklar direkt och då ska han naturligtvis också spela om han är hel och frisk, menar Fredrik Johansson. Men det är klart att vi måste ge honom lite tid att komma in i laget och spelet. Han har ju aldrig heller spelat i en stor rink.

Men nu handlar det alltså först om mötet med Haninge på onsdag kväll. Haninge har haft en riktigt bra seriestart med 5 poäng på de tre inledande matcherna, så det finns all anledning för HHC att ta den varningen på allvar.

– Det var skönt att vi fick igång målskyttet mot Tierp och det var vår koncentrerade matchöppning som bäddade för storsegern, säger Fredrik Johansson. Vi tar med oss allt det positiva från den matchen och jobbar vidare utifrån det. Vi tror också att vi får tillbaka #25 Mathias Eriksson och det är bra för vårt försvarsspel.

– Det bästa i matchen mot Tierp var att våra spelare fullföljde trots den stora ledningen. Det var ingen som ”lade ner” bara för att matchen var avgjord, understryker Micke Mann.Haninge Anchors i Glysishallen på onsdag kväll alltså. Det är första delen på veckans trestegsraket i hockey-Hudik. 

Skribent: Lars Gösta Larsson

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info