Hoppa till sidans innehåll

Hälsinglands Sparbank ny huvudpartner till HHC!

2016-03-24 10:50
Hälsinglands Sparbank har under många år varit en av HHC:s största samarbetspartners och idag tecknades ett nytt samarbetsavtal som innebär att Sparbanken blir ny HUVUDPARTNER till HHC säsongen 2016-2017.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:16

- Fantastiskt att en sådan stark samhällsaktör i Hudiksvall investerar än mer i oss och tror på oss. De har som bekant varit en av våra största partners under många år och att de nu tar ytterligare steg är ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig HHC.

- Vi vill följa HHC:s satsning framåt inte bara sportsligt men även med den nya sportsliga organisationen, på alla plan helt enkelt. Att vi har gemensamma värderingar i ett starkt samhällsengagemang som exempelvis integration är en förutsättning för att vi fortsätter med större kraft än tidigare, säger Anna-Karin Edeborg, marknadsansvarig Hälsinglands Sparbank.

Mission
Hälsinglands Sparbank ska göra det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. På det sättet är vi en positiv kraft i samhället.

Vision
Vi skall vara banken där alla vill vara kund.

Affärsidé 
Hälsinglands Sparbank ska med kompetens, service och omtanke tillhandahålla produkter och tjänster så att våra kunder gör goda affärer.

Skribent: Hudik Hockey

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info