Hoppa till sidans innehåll

Hudik Hockey lånar från Brynäs IF

2012-12-19 15:29
Hudik Hockey har idag kommit överens med Brynäs att låna backen Adam Bergqvist, 19 år, samt forwarden Henrik Messfeldt, 19 år, båda tillhörande Brynäs J20 SuperElit. Adam och Henrik kommer till Hudiksvall och HHC i mellandagarna. Lånet sträcker sig 5 dagar t.o.m. första hemmamatchen i AllEttan onsdag den 2 januari.
  • Uppdaterad: 2014-06-19 11:29

- Detta är ytterligare ett led i att stärka samarbetet med Brynäs där vi får låna 2 utvecklingsbara yngre spelare inför och t.o.m. första hemmamatchen i AllEttan, som dessutom får prova på seniorhockey. Adam är en stabil back med bra skridskoåkning och Henrik är en kraftfull forward med näsa för mål, säger Andreas Arvidsson, HHC:s sportgrupp.
Både Adam och Henrik kommer därmed även vara tillgängliga för spel i träningsmatchen mot Sundsvall Hockey den 30 december på Glysis. Efter lånet kommer de att återvända till Brynäs.
- I vår sportsliga strategi ingår det att nätverka och hitta samarbeten med elitklubbarna i vår närhet där båda parter vinner på samarbetet, förutom Brynäs som i detta fall, även Mora IK där Mathias ”Lillis” Eriksson nu provtränar, avslutar Andreas Arvidsson, HHC:s sportgrupp.

Mer info om Adam Bergqvist på Elitesprospects


Mer info om Henrik Messfeldt på Elitesprospects

Skribent: Hudik Hockey

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info