Hoppa till sidans innehåll

Kommunikation: Lagbygget 2016-2017

2016-02-15 20:30
Med anledning av att spelare tillkommer och lämnar Hudik Hockey inför nästa säsong kommer här förtydliganden hur vi kommunicerar ut detta.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:23

  • Grundreglerna är att vi kommer aldrig bidra till spekulation utan vi kommunicerar endast ut förändringar i truppen när det är 100% klart* (med vissa förbehåll, se nedan). Information skall gå till berörda först och sen kommuniceras det ut.
  • I dagsläget är det 2 spelare klara till nästa säsong vilket du hittar HÄR. Denna lista fylls på efterhand med att spelare blir klara för HHC oavsett om det är förlängningar, nyförvärv eller egna produkter.
  • När spelare får information från oss att vi inte är intresserad av att förlänga med dem kommer detta kommuniceras ut. I vissa fall kan det dröja 1-2 dagar innan vi gör det av olika anledningar.
  • När vi förlänger med spelare från säsongens trupp kommer vi även där att kommunicera ut detta förutsatt att det är 100% klart.*
  • Spelarna som kommer/värvar till HHC kommer vi att kommunicer ut när det är 100% klart* och inte förr. Ännu en gång vi bidrar inte till spekulationer. Samma förhållningssätt gäller huvudtränare A-lag.
  • Egna produkter som flyttas upp i A-laget är lika där, vi kommunicerar ut det när det är 100% klart.*
  • Vid midnatt inatt mellan måndag och tisdag stänger transferfönstret och ett antal av säsongens spelare har valt att förlänga säsongen, d.v.s. de har inte längre kontrakt med HHC förutsatt att de inte har kontrakt nästa säsong, med att spela med andra klubbar som tar över deras kontrakt. Vi har valt att inte kommunicera ut detta eftersom vi bedömer att det åligger spelarens nya klubb att berätta om detta, vi har valt att fokusera på förlängningar/egna produkter/nyförvärv.
  • Att en spelare förlänger säsongen med att spela med en annan klubb betyder inte per automatik att spelaren spelar kvar med klubben nästa säsong (då blir det nya förhandlingar). Vi är glada för spelarna att de får fortsätta spela hockey vilket vi bedömer kommer HHC till nytta långsiktigt.
  • Det kan mycket väl bli så att spelare som förlänger sin säsong med annan klubb kommer längre fram i vår att förlänga med HHC inför 2016-2017 och då kommer vi självklart kommunicera ut detta förutsatt att det är 100% klart.

*100% klart = kontrakt påskrivit.

För frågor angående vår kommunikation kontakta nedanstående:

Fredrik Jönsson

This is a mailto link

0708 - 26 85 59

Skribent: Fredrik Jönsson

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info