Hoppa till sidans innehåll

Letar du efter rätt kompetens?

2016-04-27 19:00
Hudik Hockey och Clockwork Bemanning & Rekrytering, BRONSPARTNER, har kommit överens om att förlänga samarbetet ytterligare 2 år.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:28

Bildtext: Sofie Lambertsson, Alinda Åkerlund, Misha Sveshnkov.

- Att få hit rätt kompetens till Hudiksvall är en återkommande utmaning för många av våra sponsorer och samarbetspartners och där kan Clockwork Bemanning & Rekrytering hjälpa till. En av deras konkurrensfördelarna är att de verkligen agerar lokalt och de har ett kontor här i Hudiksvall. De är mycket aktiva i vårat samarbetet vilket känns mycket bra, säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig, Hudik Hockey.

I Hudiksvall jobbar Petter Lundgren, Daniel Kraft, Sofie Lambertsson, Alinda Åkerlund, Misha Sveshnikov. För mer hur Clockwork kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning gå in på deras hemsida HÄR.

- Vi satsar rejält i Hudiksvall och Hälsingland via HHC eftersom det finns ett stort behov att få tag på rätt kompetens. HHC berör många och djupt så därför ser vi framemot att samarbeta i flera år framåt, säger Daniel Kraft, marknadsområdeschef, Clockwork Bemanning & Rekrytering.


Träffsäker rekrytering och bemanning, det är Clockworks affärsidé. Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

 

Skribent: Hudik Hockey

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info