Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande från Hudik Hockey: Bauer Hockey ny HUVUDPARTNER!

2016-05-27 06:33
Hudik Hockey har idag kommit överens med Bauer Hockey som innebär att de blir ny officiell hockeyleverantör och HUVUDPARTNER till HHC under 3 år.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:28

- För att lyckas med framtida satsningar krävs ökade resurser. Och att världens främsta hockeyleverantör nu går in som officiell hockeyleverantör och HUVUDPARTNER till oss känns mycket bra. Det har varit en intensiv period där vi nu båda är överens, säger Alf Nordh, ordförande sportgruppen, Hudik Hockey.

Förutom att HHC kommer bära Bauer-utrustning kommer även båda parter gemensamt bjuda in klubbarna i Hälsingland till en HHC-match i december där de kan exempelvis testa en helt ny klubba från Bauer Hockey samt annat utrustning.

- Vi är väldigt glada att inleda ett samarbete med kanske Hälsinglands starkaste varumärke i idrottssammanhang. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans med HHC, både på och vid sidan av hockeyrinken. Vi brinner för hockey där vi hoppas, tillsammans med HHC, kan stärka hockeyns position i hela Hälsingland, säger Patrik Granlund, Bauer Hockey.

- Att vi gör gemensam sak med att bjuda in övriga klubbar i Hälsingland är ytterligare en aktivitet där vi vill bredda oss geografiskt med exempelvis än fler sponsorer och publik från landskapet. Redan idag har vi sponsorer och publik utanför Hudiksvall från andra delar i Hälsingland men det kan bara bli bättre. Så det känns tryggt att ha med Bauer i ryggen när vi går in i denna satsning, säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig, Hudik Hockey.

Bauer Hockey är världens främsta designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrustning. Företaget grundades i Kitchener, Ontario, i Kanada, 1927, då Bauer tog fram den första skridskon där en skena fästes på en känga, vilket kom att förändra hockeyn helt. Sedan dess har Bauer fortsatt utvecklingen av branschens mest eftertraktade produkter, däribland de oerhört framgångsrika produktserierna SUPREME ®, VAPOR ® och NEXUS ®.

Skribent: Hudik Hockey

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info