Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande från Hudik Hockey: HHC förstärker och förtydligar sportorganisationen.

2016-02-19 15:15
Hudik Hockey har genomfört en grundlig översyn av nuvarande organisation och arbetssätt och har funnit behov av en förstärkt och tydligare sportorganisation. Denna översyn har också lett fram till behovet av en ideellt arbetande klubbdirektör för hela organisationen i HHC och den rollen intar Sven Görgård tillika ordförande i HHC.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:23

- Vi samlar kraft för HockeyAllsvenskan 2018 och för att nå dit har vi sett behov av en effektiv sportorganisation. Dessutom skall vårt varumärke och värdegrund* tydliggöras än mer i vårt arbete, säger Sven Görgård, ordförande/klubbdirektör i HHC.

Den nya sportsorganisationen leds av Alf Nordh, ordförande i sportgruppen. Sportgruppen består förutom av Alf Nordh även av Sportchef A-lag, Sportchef junior, ungdomsansvarig samt hockeygymansvarig.

Förutom tydligare organisationsstruktur har arbetet även inneburit att befattningsbeskrivningar har utarbetats för samtliga befattningar i alla lag inom föreningen samt anställda.

- Vi arbetar nu med högt tempo för att kunna rekrytera Sportchef A-lag samt dess huvudtränare. Då jag nu går in i rollen som klubbdirektör gör jag det med stort engagemang och med all kraft för att HHC skall utvecklas mot HockeyAllsvenskan 2018. I den ambitionen ser jag HHC som en helhet från ungdom- och juniorverksamheten till A-laget där alla delar genomsyras av hög kvalité, avslutar Sven. 

* HHC:s värdegrund:

Respekt

Öppenhet

Delaktighet

Skribent: Hudik Hockey

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info