Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande från Hudik Hockey: Simon Nordh återvänder till HHC.

2015-04-07 18:15
Hudik Hockey har idag kommit överens om ett 2-års kontrakt med målvakten Simon Nordh, egen produkt, som återvänder till HHC efter 4 säsonger i andra klubbar. Senaste säsongen i HHC var 2010-2011 då Simon hade en räddningsprocent på 92,6%.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 19:55

- Simon är mycket ambitiös och professionell både på och utanför isen. Eftersom han är en egen produkt som från början kommer ifrån vår juniorverksamhet är det extra roligt att välkomna tillbaka Simon till Hudiksvall, säger Fredrik Johansson, tränare & sammankallande sportgruppen i HHC.

- Trots att jag har varit ifrån Hudiksvall ett tag har jag från håll sett hur HHC är på uppgång, både på och utanför isen, så långsiktigheten i ett 2-årsavtal är en perfekt lösning för mig, säger Simon Nordh.


Säsongen som var spelade Simon först i Norge för Manglerud för att sen avsluta i Örnsköldsviks HF, Division 1, med en räddningsprocent på 93,8%. Totalt har Simon gjort 6 A-lagssäsonger i Hudik Hockey. Han har även gjort en match för Örebro då de spelade i HockeyAllsvenskan.


- Simon har under åren han har varit borta från Hudiksvall skaffat sig bra med erfarenheter både i Sverige och Norge, bland annat har han blivit bättre på att kommunicera med backarna vilket skapar en ovärderlig trygghet i försvarsspelet, avslutar Fredrik Johansson.


- Tidigare var jag aggresiv i min spelstil, men nu har jag utvecklas till att täcka av ytor, försöka spela smartare och läsa spelet bättre. Eftersom jag är sista utposten försöker jag dirigera försvarsspelet genom att snacka mycket med backarna, avslutar Simon Nordh.

HÄR finns lagbygget inför säsongen 2015-2016.


Det är inte klart ännu vilket tröjnummer Simon kommer att ha.

Övriga förändringar i truppen

Hudik Hockey har valt att inte förlänga kontrakten med Johan Larsson, målvakt, Robin Karlsson, back, samt Thomas Astner, back. HHC önskar alla ett lycka till i deras framtida karriärer och ett stort tack!

#? Simon Nordh (M)


Födelsedatum: 1989-06-28

Längd: 185 cm

Vikt: 91 kg

Moderklubb: Hudik Hockey.

Övriga klubbar: Örebro, Rosenborg (Norge), Kiruna, Kristianstad, Nybro, Manglerud, Örnsköldsvik.

För mer information klicka 
HÄR (källa Eliteprospects)

Skribent: Hudik Hockey

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info