Hoppa till sidans innehåll

Pressmeddelande från Hudik Hockey: Sportchef A-lag är klar!

2016-04-14 09:45
Torbjörn Klaar är Hudik Hockeys nya sportchef A-lag vilket blev klart tidigare idag. "Tobbe" är en kulturbärare inom föreningen där han spelade med A-laget 1985-1999 och har varit mångårig tränare inom ungdomssektionen.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:28

- Ytterligare en tung värvning på plats i vår nya sportsliga organisation. Vid större förändringar som vi genomgår just nu är trygghet av yttersta vikt och Tobbe står för just detta. Han har sett HHC på nära håll under många år vilket ger en trygghet samtidigt som att han drivs av utveckling. Tobbe blir övergripande ansvarig för A-laget med personalansvar vilket han har värdefull erfarenhet från näringslivet, säger Alf Nordh, ordförande sportgruppen & t.f. sportchef A-lag.

Tobbe tillträder sin funktion den 1 augusti och till vardags är han VD på HälsingeBygg. Överenskommelse som sportchef A-lag för HHC sträcker sig minst säsongen 2016-2017 och är på ideell basis.


- Hockeyn har varit och är en stor del av mitt liv. Redan som 8-åring började jag spela hockey vilket var 1978 året då Hudik Hockey för övrigt grundades. Förutom att jag har varit involverad inom hockeyn under större delen av mitt liv, hoppas jag kunna bidra med en drivkraft att jobba tillsammans för att uppnå gemensamma mål, just den delen med att jobba i team är något som jag tar med mig från näringslivet. Att jag har en samsyn hur föreningen vill spela övergripande är en förutsättning och självfallet att vi har samma värderingar hur verksamheten skall bedrivas. Som person är jag ganska analytisk, lyssnande och lugn samtidigt som jag vill se resultat. Så jag ser verkligen framemot att få fortsätta bygga laget tillsammans där vi nu börjar få till en kärntrupp med flera spelare som har kontrakt nästkommande två säsonger vilket borgar för trygghet och långsiktighet, säger Tobbe Klaar, HHC:s sportchef A-lag.

Fram till den 1 augusti fortsätter Alf Nordh, ordförande sportgruppen, att vara tillförordnad sportchef A-lag och bygger laget assisterad av Lars "Lillis" Lövblom huvudtränare A-lag.

HÄR finns lagbygget inför säsongen 2016-2017.

Torbjörn Klaar

Funktion: HHC:s sportchef A-lag fr.o.m. 1 augusti 2016.

Född: 1970.


Familj: Frun Susanna, dottern Hanna och sonen Oskar.

Yrke: VD HälsingeBygg.

Moderklubb: Hudik Hockey.

Skribent: Hudik Hockey

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info