Hoppa till sidans innehåll

Visas LIVE på webb-TV

2015-11-06 22:39
Hudik Hockey har svarat för en insats likt en berg-å-dal-bana i de senaste matcherna, från en fantastisk match mot Huddinge borta (seger 4–1) till en djupdykning mot Vallentuna hemma (förlust 1–2).
  • Uppdaterad: 2016-06-07 20:16

Matchen kan följas LIVE HÄR (webb-tv).

– Jag kan inte förklara vad det beror på, för vi såg inte djupdykningen komma. Men vi har lagt den matchen åt sidan nu och nu gäller det att studsa tillbaka omgående, säger tränaren "Freddan" Johansson.

HHC kom till matchen mot Vallentuna med sex raka segrar i bagaget, och förlusten kan möjligtvis tillskrivas kontot underskattning. Någon sådan är det inte risk för på söndag då man styr kosan söderut för match mot tabellfemman Haninge, ett Haninge som nu bara är två poäng bakom HHC.

– Haninge är ett lag i bra form och nu måste vi plocka fram allt vi har, och jobba hårt. Men det gäller att sortera rätt också i det hårda jobbet, säger Johansson.

– Vi hade sex segrar innan matchen mot Vallentuna och vi kan inte dega ner oss för en förlust. Vi vet vad kan och nu gäller det att tro på det vi gör.

HHC har i stort sett samma trupp som senast. Saknas gör #1 Johan Kallio och #49 Magnus Nilsson, dessutom finns det ett frågetecken för #23 Anton Lindgrens merverkan i matchen.

– Han har känningar, och vi tar det dag för dag med honom, säger Johansson.

Efter "missen" mot Vallentuna krympte avståndet till de jagande lagen under strecket, och betydelsen av den här matchen är varje HHC-spelare medveten om.

Matchen kan följas LIVE HÄR (webb-tv).

Skribent: Christer Stridh

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info