Hoppa till sidans innehåll

Tre hemmamatcher kvar för HHC

2016-02-03 07:33
Med lite ”medstuds” kunde HHC – med tre hemmamatcher kvar – mycket väl ha varit i ett helt annat läge inför de fyra sista matcherna i AllEttan.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 19:56

Trots jämna matcher mot flera av topplagen har det blivit klen poängutdelning med flera förluster på övertid och det är kanske inte realistiskt att tro på något annat än att div.1-säsongen tar slut redan den 13 februari.

Play off känns realistiskt sett avlägset och alla vet att precis allt måste gå rätt i de fyra sista matcherna för att HHC ska kunna ta in det försprång som Kallinge/Ronneby nu har – och dessutom hålla Visby bakom sig.

Det hedrar ändå tränarna och spelarna att de vägrar att ge upp så länge det finns en teoretisk chans.

– Vi ska tillsammans avsluta det här på ett bra sätt, underströk ”Freddan” Johansson inför bortamatchen mot Huddinge. Och det var ju inte långt borta att det hade gått vägen, men med bara en poäng och en ny övertidsförlust kom HHC bara ännu lite längre bort från play off-spelet.

Nu väntar hemmamatch mot Vimmerby som kommer till Glysishallen med en tung nolla i poängkolumnen. Men precis som för HHC har det då och då handlat om jämna matcher, men ändå ingen poängutdelning, och det är mentalt jobbigt för ett lag som hamnar i den situationen

För HHC gäller det nu att samla kraft och mod för att göra en bra avslutning på säsongen och visa den trogna hemmapubliken att det med lite tur kunde ha sett annorlunda ut. Med 9 poäng att ta in – och bara 12 att spela om – så känns det ändå lite som ”mission impossible”. Men vi har gärna fel på den punkten.

Vimmerby hemma på onsdag (3/2) och Visby hemma på lördag (6/2). Sedan vet vi bättre.

Tabell

Skribent: Lars Gösta Larsson

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info