Hoppa till sidans innehåll

Varning för hemmastarka Hammarby

2015-10-27 14:00
När Hudik Hockey på onsdag gör en ny resa ner till Stockholm finns det all anledning att hissa varningsflagg för mötet med hemmastarka Hammarby.
  • Uppdaterad: 2015-10-27 14:25

Med sina 12 poäng är Hammarby ett av de lag som nu ska försöka täppa till luckan till de fyra som ryckt till sig ett litet försprång i tabellen. Och varningen bygger vi på att Hammarby har vunnit fyra av sina fem hemmamatcher. Det är bara Visby som via en 4-3-seger så här långt har tagit med sig tre poäng från LW-hallen där Hammarby spelar sina matcher.

Det här är förstås HHC-tränarna fullt medvetna om när de nu ska förbereda sitt lag för matchen.

– Det är full respekt som gäller. Vi vet att Hammarby är farliga på hemmaplan. Det är bara att titta på deras resultat, säger ”Freddan” Johansson och Micke Mann när vi får en liten pratstund inför måndagsträningen.

För HHC handlar det om att försöka utöka segerraden och skaffa sig en något tryggare plats där ovanför AllEttan-strecket. Med fyra raka segrar har det naturligtvis byggts upp ett självförtroende som kanske blev lite stukat genom förlusten i premiären.

– Framgång föder framgång, så är det absolut. Och vi har bra driv i laget just nu. Det betyder förstås också mycket att vi har fått tillbaka spelare som varit skadade eller sjuka och det ger oss flera alternativ med laget, menar Fredrik Johansson.

Självklart går HHC för seger även på onsdag, men det kommer garanterat att krävas en riktigt bra laginsats. Det skulle verkligen sitta bra med en trepoängare, inte minst för att nästa match spelas mot Huddinge borta…

Skribent: Lars Gösta Larsson

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info