Hoppa till sidans innehåll

Förkylningsdrabbat HHC mot Haninge

2016-10-26 07:00
– Vi har full respekt för Haninge. De har spelat bra på hemmaplan så vi är varnade. Det gäller att jobba på ända tillslutsignalen och vi räknar med en jämn match.
  • Uppdaterad: 2016-10-26 09:59

Det konstaterar HHC-tränaren ”Lillis” Lövblom inför onsdagens bortamatch mot Haninge Anchors, ett av de lag som är med och krigar om platserna ovanför AllEttan-strecket.

”Lillis” Lövblom och Lennart Ahlström har ett lag som tagit åtta raka segrar men talar ändå om små marginaler.

– Det handlar om att vi måste köra på ”ända in i kaklet”. Det kan mycket väl bli ett mål hit eller dit som avgör matchen, menar ”Lillis”.

– Form är en färskvara och det kommer säkert trögare stunder, men jag tycker att det ser fortsatt bra ut och har man bara form och pigga ben så handlar det bara om att få med huvudet, menar ”Lillis” som vid tisdagsträningen inte hade fullt lag på banan. Nu stod också Anton Åman vid sidan av efter sin otäcka smäll som kostade honom fyra tänder och en käkskada och som gör att han måste vila ytterligare en tid.

Dessutom har förkylningarna slagit till på nytt i laget. Klart är att Simon Nordh inte kan åka med till Stockholm vilket betyder att Anton Hedberg fortsätter i målet. Anton gjorde en stark insats mot Hammarby senast, så på den punkten är det inga problem. Däremot är det större frågetecken för backbesättningen.

– Men vi fokuserar inte på dom som är borta utan på de som ska spela. Det handlar om att någon annan får stiga fram och göra personbästa, menar ”Lillis” som ändå räknar med att kunna köra vidare med fyra kedjor – något som visat sig lyckosamt så här långt eftersom HHC har avgjort flera matcher genom att vinna tredje perioden.

– Det har verkat lite trögt på en del håll, men nu ser det ut som om vi har piggare ben igen och vi blir allt tryggare med pucken. Det tar tid att nöta in grunderna i det spel vi vill ha, men vi är en bit på vägen.

Haninge borta i kväll alltså – och sedan Sollentuna hemma till helgen. Det är inte många dagars ”vila” på den här nivån…

Skribent: Lars Gösta Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info