Hoppa till sidans innehåll

HHC jagar poäng på långresa

2018-01-12 10:55
Sammanlagt runt 170 mil i buss och två matcher på tre dagar. Där har ni den tuffa verkligheten för en hockeyspelare i AllEttan.
  • Uppdaterad: 2018-01-12 10:58

Matchen mot Väsby ser du LIVE HÄR!

För Hudik Hockeys del handlar det nu om en av säsongens längsta resor med bortamatcher mot först Väsby på fredagskvällen och sedan Kallinge/Ronneby på söndag.

– Efter matchen mot Väsby stannar vi kvar i Stockholm för övernattning och sedan kan vi utnyttja hela lördagen för den fortsatta resan ner till Ronneby. Vi räknar med att komma dit omkring klockan 18 på kvällen, berättar ”Lillis” Lövblom, som vid torsdagsträningen hade alla utom #49 Markus Västilä på isen.

Västilä kommer inte med på den här resan, däremot tränade #22 Christoffer Persson för fullt och det betyder också att han är klar för spel igen.

– Jag tycker att vi har haft en stigande formkurva. Vi började inte så bra med poängförlusten mot Valbo, men sedan har det gått vår väg. Och allt handlar om att vara beredd och göra det man ska fullt ut i varje situation, annars förlorar man i den här serien, konstaterar HHC-tränaren.

– Och allt handlar egentligen om alla de där småsakerna som man alltid talar om, som att vinna närkamper, hålla tempo och se till att hålla sig borta från utvisningsbåset.

”Lillis” påpekar mycket riktigt att Väsby är ett av seriens bästa lag i power play så den möjligheten behöver man inte bjuda på i onödan.

– Vi går för seger. Det finns ingen anledning att påstå något annat, men vi möter nu två lag som förmodligen är lite stukade och det kan vara farligt. Det brukar bli jämna matcher mot Väsby, men vi har vunnit i de tre senaste mötena även om det har varit med knappa siffror, säger HHC-tränaren.

– Det kommer en rad matcher nu som blir karaktärsdrivande och där alla måste bidra med sitt bästa, slår ”Lillis” fast.

Och det börjar i kväll. HHC-arna lastar gärna in några poäng i bussen innan resan fortsätter på lördag.

Skribent: Lars-Gösta Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info