Hoppa till sidans innehåll

HHC mot topplagen på hemmaplan

2017-02-08 23:50
Två matcher på två dagar – fredag och lördag – och dessutom mot norra AllEttans två topplag Huddinge och Visby är vad om väntar Hudik Hockey det här veckoslutet.
  • Uppdaterad: 2017-02-08 23:50

För billigare biljetter till Huddinge gå in HÄR och för Visby gå in HÄR.

Och eftersom bortamatchen mot Haninge som skulle ha spelats den 4/2 blev flyttad till 15/2 så innebär det att HHC sedan kommer att avsluta med fyra (!) raka bortamatcher och att matcherna mot Huddinge och Visby blir de två sista på hemmaplan i AllEttan för HHC den här säsongen. Därefter väntar play off – eller ingenting…

– Spelprogrammet i AllEttan är naturligtvis inte optimalt, men det styrs så här på grund av de långa avstånden. Det är ju en serie som når från Visby upp till Haparanda och då måste man ta vissa hänsyn och tänka på kostnaderna, menar ”Lillis” Lövblom som efter matcherna mot Huddinge och Visby förlorar #51 Lars Lundin ur truppen.

– Vi har sedan en tid tillbaka känt till att det skulle kunna bli så här. Det här kommer mer och mer att bli en vardag på den här nivån där spelarna inte är helproffs. Det blir naturligtvis en kännbar förlust, Lasse är ju en av våra bärande spelare, men vi önskar honom lycka till med det nya livet, säger ”Lillis” som också har frågetecken på forwardssidan där bland annat #22 Joonas Sammalmaa har en axelskada.

– Men jag hoppas att vi kan spela med fyra kedjor. Vi orkade inte riktigt senast när vi fick gå på tre. Vi har två tuffa matcher nu och där vi vet att Huddinge är rappa och spelar med hög fart. Mot Visby blir det en annan match och ett annat spel, men jag tror inte att vi är chanslösa mot någon av dem, säger HHC-coachen.

Inför den svåra avslutningen med hemmamatcher mot de två topplagen och sedan fyra raka bortamatcher är förstås varje poäng guld värd. HHC är långt ifrån på den säkra sidan för en plats i play off-spelet.

– Vi pratar inte om det på det sättet. Själva har vi haft bra utdelning på bortaplan och det verkar nästan som om bortaspelet totalt har gett mest poäng i den här serien. Nu är det som det är med den här lottningen och det är bara att acceptera och gå ut och köra på. Det här är en klurig serie där fördelen av hemmaplan så här långt inte tycks vara någon fördel, tycker ”Lillis”.

Veckoslutets spelprogram i norra AllEttan:

FREDAG:
Hudiksvall-Huddinge
Sundsvall-Visby

LÖRDAG:
Asplöven-Haninge
Hudiksvall-Visby
Kalix-Väsby
Östersund-Piteå

SÖNDAG:
Asplöven-Väsby
Kalix-Haninge

Gott om nyckelmatcher där…

Skribent: Lars Gösta Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

HHC_Sidobanner-300x80_FB
 
 
LIGASPONSORER
Best Western
 

 HUVUDPARTNERS

bauer
hs
monitor-logo-erp-grad (2)
ohappamed bylinemotsvart
 
 

OFFICIELL MEDIAPARTNER

HT
 
 

GULDPARTNERS

thumb_0

Hudik Taxi

Longwind Coaching

Namnlöst

 Postadress:
Hudiksvalls HC - Ishockey
Promenaden
82433 Hudiksvall

Besöksadress:
Promenaden
82433 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0650-933 50
Fax: 0650-99425
E-post: This is a mailto link

Se all info